torstai 1. toukokuuta 2014

Vappupallo

Vapun viettoa suunnittelin ensin täysin rauhallisissa merkeissä, mutta koska keli osoittautuikin ennustetta paremmaksi ja parvekkeella oli mukava touhuilla, päädyin ottamaan hieman valkoviiniä (seassa makuvichy) ja tein myöskin yhdet irish coffeet. Se on kyllä aikamoinen kaloripommi! Tein oikeaoppisesti fariinisokerilla ja kermavaahdolla oikein. Hienot ja hyvät niistä tuli. Käväistiin vielä kaupungilla ja join yhden ison valkkarin ja terästetyn kahvin. Ei siis kamalan huonosti minusta, ainakaan verrattuna entiseen! Parasta on tietysti, ettei kotiin tullessa otettu mitään pizzoja mukaan eikä kotonakaan ollut vappuherkkuja, vaan iltapalaksi oli parsakaalia, kalaa ja raejuustoa :)

Aamusella tehtiin nyt kahvin kaveriksi munakas. Suolaa olisi tehnyt mieli, mutta pienen ripauksen vain heitin sekaan, lisänä mausteita, minitomaatteja ja muuta terveellistä. Kyllä sillä pärjää eikä krapulakaan vaivaa. Nyt vaan terveellisesti heti eteenpäin. Ennen tässä vaiheessa ehkä olisi ajatellut että krapulapäivänä saa vähän höllätä, nauttia mehuja ja pizzaa. Eilen kyllä sen verran naposteltiin parvekkeella että jotakin kevyitä nachoja oli kulhossa. Onneksi mies söi ison osan.

Nyt sitten pientä huilausta tänään ja hetken päästä suunnitellaan jotain kivaa ja kevyttä vappuruokaa. Jos keli pysyy hyvänä niin pieni metsäretki koiran kanssa voisi olla paikallaan. Sunnuntaille olen varannut sulkapallovuoron ja ensi viikolla jatketaan PT:n kanssa, tosin tapaaminen siirtyi työjuttujen takia torstaille.

Iloista Vappua muillekin! Muistakaa juoda (vettä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti