maanantai 12. toukokuuta 2014

Nätit patukat

Vaikka vitsailinkin tuolla aiemmin proteiinipatukkakuvista, niin tässä sellainen nyt kuitenkin tulee. En voinut olla kokeilematta näitä kun osuivat silmään kaupan patukkapaljoudessa. Positiivisella tavalla erottuva tyyli, tykkäsin kovasti. Ja maku! Huh. Söin heti tuon orange & cocoan ja olipa ehkä paras patukka, jonka olen tähän mennessä nauttinut. Aika monet ovat minulle liian makeita, etenkin toffeet ja suklaat ja fudget, joten tämä oli mieluisa vaihtoehto. Appelsiinin maku toi mieleen Fazerina-suklaan ja koostumus oli taas sellainen hieman kakkumainen, tiukka ja ruokaisa. Aion ostaa toistekin. Jää vielä nähtäväksi, onko tuo taateli-marja yhtä hyvä.


Tässä vielä infoa:

Free from gluten, lactose, additives and artificial ingredients
Ingredients: Dates, cashew nuts, orange 8 %, raw cocoa 7 %, cocoa butter, agave nectar, orange oil, vanilla, lemon balm extract. The product may contain peanuts, nuts and seeds.
Directions of use: The bar is suitable for use as a snack
PS: Kävin tänään jo hoitelemassa kuntosalin aamusta. Hyvin meni ohjelma ja oli hyvä mieli kun menin, vaikka ensin jännitti jostain syystä mennä yksin. Epäilin että en osaa säätää laitteita tai siellä on ihmisiä katsomassa ja tukkakin oli likainen ja .... Sitten mietin lähinnä että mitä väliä. Itseäni menen sinne hikoiluttamaan eikä minuakaan kiinnosta muiden läskit tai huonot kampaukset. Onneksi siellä on aika rauhallistakin, muutamia ihmisiä vain. Hyvä minä!

6 kommenttia:

 1. Tarviikin maistaa kyseisiä patukoita:) Taatelin mausta en vaan ole koskaan pitänyt tai oikeastaan en ole sitä moneen vuoteen edes maistanut enää kun en ole joskus mausta pitänyt:D Taatelia olen monessa raakasuklaan reseptissä nähnyt! -Laura- ps. itsellä välillä samoja tunteita että ihmiset salilla katsoo....

  VastaaPoista
 2. Heh, ollaan varmaan jotenkin itsekeskeisiä kun kuvitellaan että meitä kiinnostaisi salilla seurailla ;) Mäkin jännään tuota taatelia, tulee mieleen jotkin kuivakakut siitä, mutta jos on edes lähelle tuota ekaa niin ei voi olla paha. Tuo suklaa & appelsiini jää kyllä ostoslistalle mulla.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä kuulostaa! Kuinka paljon kaloreita on yhdessä patukassa?

  VastaaPoista
 4. Näyttäisi olevan tuossa appelsiini-suklaassa 153 kcal ja marja-taatelissa 234 kcal. Aikamoinen ero muuten! Edelleen pisteet siis appelsiinille.

  VastaaPoista
 5. Nyt pitääkin korjata. Jostain syystä siellä sivuilla oli 60g patukan tiedot, mutta tuo ostamani oli 40 g eli sisälsi 159 kcal. Ei ollut niin hyvä tuo marja-taateli, mutta menetteli kahvin kanssa välipalana.

  VastaaPoista