lauantai 3. toukokuuta 2014

Lauantai-illan huumaa!

Huumaa, mutta ei hurjuuksia. Tämän päivän kohokohtia oli työpäivän jälkeinen shoppailu, pieni välipala + viini miehen kanssa ravintolassa ja nyt iltaruoka & sauna.

Tuo viinillä käynti oli itse asiassa aika hyvä idea, koska ravintolassa toki komeili aivan ihastuttava ruokalista ja nälkäkin oli jo siinä vaiheessa. Oltiin kuitenkin menty vain" lasilliselle", joten päädyttiin ottamaan pienet alkuruoat jossa oli savustettua lihaa, sipulia ja kaalia. Kiva ja pieni annos, oikein sopiva olo jäi ja lasi hyvää viiniä tuntui ansaitulta. Ja siksi siis hyvä idea tuo koko juttu, että testasin vähän itsekuria ja himoja. Pärjäsin hyvin!

Kotona nyt myöhemmin kokkasin aika onnistunutta parsakaalivuokaa ja paistoin kaveriksi kanasuikaleita. Laitan tarkemman ohjeen tuohon vuokaan reseptit-sivulle, mutta pääpiirteittäin niin että laakeaan vuokaan alle vähän öljyä, parsakaalin kukintoja, tuoreita herkkusieniä pilkottuna ja päälle ripottelin vielä feta-kuutioita. Koko hommalle muutaman munan ja rasvattoman munan munamaito, johon sekoitin mausteseosta. Hyvä tuli! 220 asteisessa uunissa pidin n. 30 minsaa + viimeiset 10 minuuttia miedommalla lämmöllä.

Shoppailureissulta löysin uudet rintaliivit. Kaikki entiset on olleet niin kulahtaneita jo pitkän aikaa, että itseänikin ällötää :) Urheiluliivit löysin jokin aika sitten Lindexiltä ja nyt sitten perusmallit Sokokselta. Ostin myös yhden uuden paidan, tai sellaisen tunikan ennemminkin. Koko oli 46. Voisin ehkä laittaa muutamia kuvia myöhemmin, mietin nimittäin jo eilen että kuvaan uudet urheiluvaatteet mutta en vielä saanut aikaiseksi. Löysin halpakaupasta pirteän urheilutakin (taisi olla nimeltään peräti "juoksutakki"!) ja mustat caprit kokoa 46/48. Näpsin kuvia huomenna, saadaanpa näitä alkutaipaleen kuvia talteen.

Saunassa ihmettelin, miksi polvien sisäpuolen löllöjä kirvelee. Tulin siihen tulokseen, että joissakin housuissa kun polvet hankautuvat yhteen niin iho ärsyyntyy ja menee ehkä vähän rikkikin. Siinä taas ongelma, johon ei hoikat ehkä niin usein törmää: hankautuvat polviläskit! Hah.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille ja huomenna meitsi menee muuten pelaamaan sulkapalloa pitkästä aikaa.

LISÄYS: Piti laittaa tämä kuva tähän lauantai-illan iloksi. Tykkään hurjasti naisvartalossa vyötäröstä. Tässä mainio inspiraatiokuva siitä aiheesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti