tiistai 20. toukokuuta 2014

Pettymys ja hiki!

Tai oikeastaan vain pienehkö pettymys ja loistava hiki! Aamulla oli siis punnitus ja treeni PT:n kanssa. Vaaka näytti harmillisesti vain -0,8 kg mutta toisaalta sehän on ihan hyvin. Noin puoli kiloa viikossa. Tämä oli siis 1,5 viikon tulos. Nyt pitäisi päästä pois siitä vanhasta ajattelusta, että tuo ei ole mukamas mitään ja saman tiputtaisin vaikka heti jos olisin yhden päivän syömättä. Mutta mitäpä merkitystä sillä olisi jos se ei kestä? Yritän takoa tätä päähäni. Kokonaispudotus on nyt siis 2,2 kg kolmessa viikossa.

Punnituksen jälkeen lähdettiin metsälenkille ja katsomaan yhdessä se ulkokuntoiluvälineille suunniteltu ohjelma. Tein sen kunnialla läpi ja seurattiin sykkeitä samalla. Aika hyvin meni rasvanpolttotasolla koko lenkki ja laitteet, ainoastaan jyrkissä ylämäissä syke nousi 160 tienoille. Ja keli aiheutti kyllä aikamoista hikoilua! Vaikka lähdettiin heti kahdeksalta liikenteeseen niin oli jo päivä ehtinyt lämmetä ja metsässä oli oikein subtrooppinen fiilis. Hiki irtosi hyvin. Sitten tulin kotiin suihkuun ja tekaisin mustikkarahkaa aamupalaksi. Tästä innolla kohti seuraavia seikkailuja! Taidan tehdä tuohon sivupalkkiin jonkin painotaulukon niin lukijat näkevät helpommin nämä (hurjat) saavutukseni :)


5 kommenttia:

 1. Hieno tulos! Älä mieti määrää - mieti suuntaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tuo on oikea asenne kyllä. Siihen yritän :)

  VastaaPoista
 3. Hieno tulos minustakin! Täällä myös tärkeämpi tavoite on, että tulokset olisivat jatkossakin pysyviä, eikä niinkään mahdollisimman nopea painonpudotus.

  VastaaPoista
 4. 2,2 kg kolmessa viikossa on todella hyvä tulos ja vaikka se tuntuisi hitaalta vauhdilta niin suunta on kuitenkin alaspäin :)

  VastaaPoista