sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ukkosta ja suunnitelmia

Siitä on tämä sunnuntai tehty. Nyt on jo parempi fiilis kaikesta, vaikka eilen tulikin syötyä vähän sipsejä ja light-siideriä (1,5 kpl). Aiemmin päivällä söin pizzaakin, mutta se ei ollut mikään mättöpizza vaan elegantti pizza (heh!), hieman päällä ilmakuivattua kinkkua ja savujuustoa. Siitä nautiskelin ihan hyvillä mielin ja myöhemmin kun pyöräiltiin rannalle lötköttelemään, käytiin matkalla eväitä: luumuja, rypäleitä, banaanit, pringles-pötkö ja ne muutamat sidut. Illalla vielä tehtiin ruisleivät kananmunalla ja tonnikalalla, ei sen kummempaa sekoilua siis lauantaille mutta olihan siinä huonojakin juttuja. Otin ikään kuin tankkauksen kannalta tämän hellepäivän ja nyt on hyvä suunnitella muutama päivä eteenpäin asioita. Täällä muuten jytisee ukkonen ja on melko pimeää. Hyvä fiilis olla sisällä ja tehdä normaaleja asioita :)

Tämä aamu alkoi nyt tomaatilla, raejuustolla, parilla kalkkunaviipaleella ja kananmunalla. Kupissa kahvia ja maitoa. Otan ainakin muutamaksi päiväksi takaisin sen oman vähähiilarisen linjan, painotun kalaan ja kanaan, lisänä raejuustoa ja kasviksia, salaattia, papuja ja hedelmiä. Jos jätän ne pähkinät ja rasvaiset fetat pois niin katsotaan mitä tapahtuu. Taidan kyllä hankkia varastoon muutaman nutraus-juoman tai -patukan että saan näiden viime päivien aiheuttaman turvotuksen varmasti pois ja olon taas hyväksi. Tänään mennään pelaamaan sulkapalloa, jes.

On tämä siinä mielessä surullista opettelua, että jokaisesta pizzasta tai jäätelöstä pitää ottaa murhetta ja huonoa omaatuntoa. Järkeilen aina, että syöväthän tuntemani normaalikokoisetkin ihmiset jäätelöitä ja pizzoja käymättä hulluna salilla tai jumpissa, mutta pitääkin muistaa että he eivät tiputa painoa vaan ylläpitävät normaalia eloa.

Olen muuten keksinyt itselleni aivan ihanan palkinnon! Olkoon se vaikka se satasen alituksen merkkipaalu. Aika kallis lahja, mutta niin IHANA. Se on tällainen piknikille, terassille tai sisustukseen sopiva mainio radio, jota löytyy eri väreissä. Tämä mintunvihreä on aivan huippu, tai sitten sinapinkeltainen tai ruskea tai vihreä tai pinkki..... IIH!


2 kommenttia:

  1. Morkkis meinaa täälläkin herkuttelupäivänä tulla, vaikka sen on ihan itse suunnitellut jo etukäteen toteutuvaksikin ;). Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ei kai se toisaalta ihme ole kun on niin pitkään moittinut itseään herkuista ja tiennyt niiden aiheuttaneen pahaa omalle terveydelle. Mutta myös nautinnot ja kohtuus on terveellistä, opetellaan niitä! :)

      Poista