torstai 15. toukokuuta 2014

Sykemittari mielessä

Olen ajatellut hankkia sykemittarin. Omistinkin sellaisen joskus aikanaan, mutta muutoissa on tainnut jäädä jonnekin taakse. Katselin Gigantin sivuilta hieman hintoja ja mallivaihtoehtoja. Kiinnostaisi kovasti myös se uusi Polar Loop, joka mittaa aktiivisuutta ja peruskulutusta, mutta en ole varma tarvitsenko ihan niin hienoja laitteita. Ihan vaan kalorien kulutus urheilun aikana ja sykkeen seuranta riittäisi minusta.

Tätä katsoin:
Polar FT7 (Punainen/Oranssi)
Laadukas sykemittari, jolla analysoit onko harjoittelulla kuntoa kohottava vai rasvaa polttava vaikutus. Suomenkielinen käyttöliittymä ja tekstiili sykevyö.
 • EnergyPointer kertoo, kohottaako harjoittelu kuntoa vai polttaako rasvaa
 • Näyttää kulutetun kalorimäärän
 • Suomenkielinen käyttöliittymä

Onko kokemuksia? Millainen olisi hyvä? Ja tarvitseekohan tähän se vyön, vai pärjääkö ihan pelkällä rannekkeella? Edit: Tuossahan sanotaankin että tekstiili sykevyö (aaargh, yhdyssanavirhe!) eli ilmeisesti kuuluu pakettiin.

9 kommenttia:

 1. Itsekin olen miettinyt ihan samanlaisia juttuja. En ole koskaan omistanut sykemittaria, mutta nyt on herännyt ajatus että voisi sellaisen hommatakkin. Toivottavasti saat hyviä vinkkejä tänne, niin voin itsekin käydä lukemassa.

  VastaaPoista
 2. Itsellä käytössä tuo polar loop ja siihen yhteensopiva sykevyö. Olen kyllä tykännyt kovasti:) Kyllä se motivoi ja varsinkin kun siinä saa palautetta liikkumisesta. Olen ymmärtänyt että aika monessa sykemittarissakin on tämä ominaisuus:) Ja kalorinkulutus liikunnan aikana on myös kiva tietää! Polar loop kokemuksia olemme hieman jakaneet blogissammekin. Ajattelinkin tuossa tehdä kirjoituksen plussista ja miinuksista mun polar loopista! -Laura-

  VastaaPoista
 3. Moi Laura! Hienoa, olisi kiva kuulla siitä lisää. Täytyykin katsella tuon Loopin hintoja, että onko nyt varaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin eilen illalla tekstin, jos siitä nyt jotain tolkkua saapi:) Tuossa on se inhottavaa että ne täytyy ostaa erikseen, mun looppi tais maksaa 80e ja sykevyö oli 70e. Toki voi ensin ostaa toisen ja sitten toisen:) -Laura-

   Poista
 4. Hmm.. Multa saattais löytyä yksi ylimääräinen Polar Loop, minkä voisin myydä (JOS vaan nyt raaskin!). :D Sain sen siis joululahjaks (mieheltäni, O-Ou!) mutten ole kuukausiin käyttänyt sitä kun mulla on erikseen Suunnon M4 sykemittari! Saattaisin siis olla valmis luopumaan Loopista ja hinnastakin voidaan kyllä sopia eli edullisemmin saat kuin kaupasta! Ainoa mikä siinä on, että ranneke on jo valmiiksi leikattu mun ranteeseen sopivaksi, eli voi olla että ei ihan joka ranteeseen mahdu.. :)

  VastaaPoista
 5. Itselläni kanssa mietinnässä sykemittarin ostaminen, joku helppo toimintoinen, ettei tuhraannu puoli tuntia siihen, että saat päälle sen.

  VastaaPoista
 6. Sanna! Kiinnostais kovasti. Ilmoittele toki mitä hintaa olit ajatellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 89€ on tuo ranneke uutena niin 60€:lla voisin laittaa sulle paketin postiin tulemaan! :)

   Poista
 7. Laita mulle vaikka sähköpostia s-latvala@hotmail.com -osoitteeseen niin voit antaa yhteystiedot yms! :)

  VastaaPoista