maanantai 19. toukokuuta 2014

Palkintomekkoja mielessä

Monet ovat bloganneet aiheesta palkinnot, eli kuinka aikovat hemmotella itseään kun tietty kilomäärä on saavutettu. Ihan hyvin oli joku maininnut, että se itse painon putoaminen ja hyvä olo ovat jo palkintoja sinänsä, mutta ainahan sitä voi motivoida itseään asettamalla jotain pientä kivaa sinne rajapyykkien ylitykseen. Itse olen katsellut näitä mekkoja, voisivat olla vaikka satasen saavuttamisen palkkiona (eivät molemmat vaan jompi kumpi) jos vaan mahtuvat vielä siinä vaiheessa edes päälle :) Pitänee tutkia tarkemmin mittoja kun se aika koittaa. Kumpi on teidän suosikkinne näistä?

Tämä eka on Design by Pia's -mekko, jota olen ihaillut jo pitkään. Tykkään naisellisesta tyylistä ja tuo pellavan väri olisi ihana yhdistää mustaa tai jopa väreihin.


Tämä on Hober9 -mekko nimeltä Harmaja. Tätä voi ilmeisesti pitää joko suorana tai vyön kanssa kuten kuvassa. Minusta malli ja nuo hihat on ihastuttavat, samoin kuosi.Tässä on sentään vielä matkaa sinne sataseen, joten on aikaa pohtia. Sitä ennen 105 kg:n rajapyykissä voisi olla vaikkapa kasvohoito. Jos sinne päästään vaikka jo kesän aikana niin tekisi ihan hyvää vaikka jokin kuorinta tai muu, kesänaama esiin :)

PS. Krapula on helpottanut ja kirjasin tunnollisesti myös eilisen herkut ruokapäiväkirjaan. Kyllä tää tästä taas! Aamulla särki päätä ihan kamalasti, varmaan nestehukka ja aurinko myös osana kaikessa.

3 kommenttia:

 1. Ehdottomasti tuo pellavamekko! Iteki niitä käyn aina kuolaamas mutta hinnan vuoksi son ihasteluun toistaaseksi jääny...
  Tsemppiä urakkaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Joo totta, painon lisäksi myös hinta on yksi harmillinen este asiassa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat mekot kumpikin! Mutta itsekin varmaan päätyisin tuohon ylempään!

  VastaaPoista