sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kuvia

Noniin, tässä niitä sitten tulee. Otin muutaman erilaisen, koska minusta on hauska yleensäkin katsoa (esim. telkkarin muuttumisleikki-/pukeutumisohjelmissa) miten erilaiset vaatteet korostavat ja/tai piilottavat tiettyjä asioita. Pitäisikin varmaan tehdä sellainen kuvakansio itselleen, jossa olisi mahdollisimman monista omista vaatteista kuvia päällä. Silloin varmaan myös paremmin näkisi mikä istuu mistäkin ja minkä kanssa. Siinäpä olisi hommaa jonkun sadepäivän ratoksi, ja tulisi ehkä siivottua vaatekaappi samalla! HÖH, miksi en saa niitä vierekkäin tuohon alle. Menevät miten sattuu vaikka vaihtelen asetuksia. Noh, olkoon näin. Kuvissa jalat näyttävät minusta kapeammilta kuin ovat, johtunee yläviistosta kuvakulmasta.


2 kommenttia:

  1. Täytyy kyllä sanoa, että et sä tässä näytä minusta näissä kuvissa yhtään itsesi painoiselta. Paljon tsemppiä urakkaasi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Niinhän on monet sanoneet, etten näytä kovin lihavalta, mutta kyllä se vaa'an lukema vaan on tosi ja sitä kilomäärää päällään kantaa :)

    VastaaPoista