sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Viikonloppureissu ja tyhjennys...

Olipas viikonloppu! Lähdimme jo perjantaina junaan ja Helsinkiin tapaamaan pitkäaikaista ystävääni, myös muuta ystäväporukkaa oli mukana mutta tulivat omalla autolla. Olin fiksu ja säästäväinen ja otin junaan evääksi meille tekemääni kanapiirakkaa ja viiniä. Oli mukava aloitus matkalle ja olin päättänyt jo aiemmin, että syömisistä ja juomisista en murehdi pätkääkään, sen verran iloinen reissu oli tiedossa. Perille päästiin ja iltaa istuttiin ihan ystäväni kotosalla vaan ja iltapalaksi saatiin parit drinkit ja ihanaa rucola-kinkku-pizzaa. Sen verran alkoi väsymys painaa syömisen jälkeen, että me miehen kanssa päätettiin jäädä nukkumaan kun muut suuntasivat baariin. Olo oli jotenkin hirmu täysi ja raskas, päättelin sen johtuvan erilaisesta ruoasta kuin mihin olen viime aikoina tottunut. Hieman huoletti myös aiemmin perjantaina vaivannut paha olo vatsassa, mutta se oli mennyt jo aiemmin ohi joten en osannut odottaa mitään... Sitten se iski keskellä yötä. Aivan KAMALA huono olo vatsassa, kuin olisin kiviä täynnä ja mahassa kiersi ja yökötti. Sen verran olen elämäni aikana viinaakin juonut, että tunnistin tämän erilaiseksi oloksi, ei siis johtunut juomista. Sitten ramppasinkin vessassa pytyllä moneen kertaan ripulilla ja lopulta myös oksetti. Aamuun asti sitä ramppaamista jatkui ja jommasta kummasta päästä tuli tavaraa. Mahaan sattui kamalasti ja kipu tuntui myös selässä jossain munuaisten tienoilla. Tosi kummallinen tunne! Aamulla sitten päätettiin lähteä kahdestaan kaupungille kahville ja kävelemään kun muut vielä nukkuivat (kuka missäkin päin kaupunkia) ja päädyimmekin kävelemään monta tuntia ympäri Helsinkiä. Olo alkoi korjaantua, mutta vähän väliä piti pysähtyä istumaan ja lepuuttamaan selkää kun munuaiskipu vaan jatkui ja mahassa roplatti koko ajan. Lauantai-iltaa ennen yritin vielä nukkua ja olo tuntuikin paremmalta kun lähdettiin syömään ravintolaan. Siellä en saanut juuri mitään alas, viinit jäi juomatta ja vaikka olin kokeillut auttaa vatsaa Fernet Brancalla (hyi!) niin ilta ei silti lähtenyt korjaantumaan ja kesken syömisen jouduin poistumaan paikalta ja meinasi tulla taas oksennus. Onneksi ei tullut ja mahakin toimi jo aika normaalisti, mutta nyt edelleen sunnuntai-iltana maha koko ajan pörisee ja ruplattaa eikä mikään syöminen meinaa onnistua. Mikähän lie noro iskenyt, toivottavasti menisi pian ohi. Haluan äkkiä takaisin hyvän ja reippaan olon ja normaalin syömisen rytmin :(

5 kommenttia:

 1. Ikäviä tollaset pöpöt.. toivottavasti olo pian tasaantuu! Eli pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kyllä tää taitaa tästä jo helpottaa. Ainakin on nyt kroppa saanut jonkinlaisen tyhjennyksen / pikapaaston, jos jotain positiivista pitää keksiä :)

  VastaaPoista
 3. Hyi! No, mutta hyvä jos olo jo helpottaa! Ja tosiaan, jos pitää positiivisia puolia miettiä, niin tuo pikapaasto on varmaankin sellainen ;). Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Vatsatauti laihduttaa joo tosiaan helposti parikin kiloa. Noita viruksia on liikkeellä ihan koko ajan, toivottavasti nyt oot jo parantunut!

  VastaaPoista
 5. Täällä kärvistellään vieläkin, mutta kiitos teille! Nyt alkaa kyllä olla olo, etten ihan erota johtuuko heikotus jostain pöpöstä vai syömättömyydestä.. Äsken päätin kokeilla jäätelöä (viileä ja maitotuote tuntuivat järkevältä mahalle) ja söin jonkun kanaruukun, valmisruoka. Sitten äkkiä pötkölleen ja odottamaan mitä maha sanoo ja olo ei ole lainkaan hyvä :( Mutta parempi jo! Kyllä tästä selvitään.

  VastaaPoista