sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Plörinäksi menee!

Auttakee. Olen jakanut samassa tilanteessa viisaita sanoja muille, mutta nyt en tunnu osaavan noudattaa omia neuvojani. Lomaherkuttelu on jäänyt päälle nyt viikonloppuna enkä osaa katkaista. Eilen meni kaverin synttärijuhlissa kakkua ja viiniä, illalla sipsejä ja dippiä, aamulla paahtoleipää, sitten torilla kahvia ja piirakkaa, kävelyllä vohvelia lohitäytteellä... Kääk!

Tiistaina on edessä PT:n kanssa seuraava punnitus. Viimeisin virallinen lukema oli se 110,4 kg ennen kipeytymistä ja omaa punnitusta 109 kg. Pelkään että on noussut yli 110 kg:n taas, mutta jos ei sen enempää niin hyvä. Jos ehdin vielä tänään ja huomenna keventää, niin saattaa olla paremmat mahkut jäädä alle 110 kg:n. Pelottaa! Ei se maailma siihen kaadu, tiedän - mutta takapakki on aina mälsää. Pienistä lukemista nyt toisaalta kyllä puhutaan. "Muutama kilo sinne tänne" ei silti nyt oikein auta, kun pudotustakin on vasta noin vähän. Olen kohta lähtökuopissa jos herkuttelu jatkuu! En anna sen tapahtua, lupaan. Tänään reilusti vettä, fiksua iltapalaa ja huomenna tiukka linja, se ns. katkaisupäivä.

Tsekatkaapa muuten Johannan blogissa kiva arvonta! Minäkin osallistuin.

3 kommenttia:

 1. Nää on kyllä niitä laihdutuksen hankalampia hetkiä, kun pitäisi loman jälkeen palata ruotuun. Itselläkin oli hankalaa Helsingin reissun jälkeen. Mutta kun saa ekan päivän väkisin vedettyä läpi, niin sitten taas helpottuu kun pääsee takaisin kevyempään päivärytmiin! Tsemppiä!! Eli siis eka päivä väkisin ja sitten taas helpottaa :). Kiitos linkityksestä :).

  VastaaPoista
 2. Pystyt siihen! :) Liityin myös lukijaksi.

  http://fatnessmotivation.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille! Tänään oli jo tiukempi päivä, kyllä tää tästä :) Ja tervetuloa Emma!

  VastaaPoista