perjantai 6. kesäkuuta 2014

Lomareissuun!

Tiedotan täälläkin, että huomenna lähdemme lomareissulle Viroon. Pitäkää peukkuja, että kaikki menee hyvin! Mennään motskarilla (itse olen kyydissä) ensin Tallinnaan ja sieltä Pärnuun. Siellä vaan löllöillään ja ollaan rannassa ja kaupungilla, ja TOIVON ettei hirmuisesti ilakoida syömisen merkeissä. Mutta aion syödä kyllä hyvin ja nauttia olostani. Etenkin nyt kipeän kauden jälkeen on ihanaa kun on taas hyvä olo ja ruoka maistuu.

Tämän viikon liikunnat jäi sairastelun takia vähälle, mutta oli onneksi se zumba ja äsken kävin kuntosalilla tekemässä ohjelman ja pari muuta laitetta päälle. Hyvä mieli kun tuli mentyä vaikka pakkaamiset ja koiran hoitoon toimittamiset ja muut on vielä tässä ihan vaiheessa.

Tässä yksi kiva kuva Pärnusta. Odotan innolla mitä siellä keksitään. Meillä on ollut tapana aina reissussa pitää oma piknik, eli käydään kaupasta juustoja, viiniä, hedelmiä ja semmosta. Niiden kanssa linnoittaudutaan jonnekin kauniiseen koloon ja mietitään tulevia seikkailuja :) Piknik on pidetty jo Kroatiassa, Pariisissa, Venetsiassa ja nyt Pärnussa.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa matkaa! Me käytiin yksi kesä yhdistetyllä Tallinnan, Pärnun ja Riikan matkalla autolla. Oli oikein kiva reissu. Nauttikaa :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ihanaa täällä on, ja herkkuja on kyllä mennyt mahaan :) Kauniita paikkoja silmänkantamattomiin.

    VastaaPoista