torstai 5. kesäkuuta 2014

Parempia tunnelmia

Torstai toivoa täynnä! Olo on jo hieman parempi ja eilen sain raahattua itseni jopa zumbaan, huh. Mietin pitkään, onko järkeä mennä kun olo on ollut niin huono, mutta totesin sitten ettei se kovasti siitä voi pahentuakaan ja migreenilääkkeen olin ottanut jo aiemmin iltapäivällä, sen aiheuttamat oireetkin alkoivat jo mennä ohi (yleensä tulee pöhnäinen ja huono olo siitä pilleristä). Menin sitten ihan viime tipassa paikalle ja oli kyllä hauskaa taas. Tuli myös hyvä olo siitä, että sain tälle viikolle edes jotain liikuntaa ja ehkä tässä vielä tänään tai huomenna ehtisi salille. Lauantaina lähdetään lomareissuun, joten sitten jää viikoksi jumpat.

Tänä aamuna heräsin jälleen migreeniin, inhottavaa. Otin heti lääkkeen ja nyt jo helpottaa. Silti on ikävä tunne herätä kipeänä, kun aamujen pitäisi olla ihania, raukeita ja levänneitä. Nyt vihloi niskaa, silmää ja päälakea :( Luulen, että migreenin takana on nyt se kipeänä huono syöminen ja stressi. Painaa aika vahvasti nyt työasiat ja rahapula. Henkeä ahdistaa ja sydän hakkaa. En ihmettelisi jos verenpaineet olisi taas karmeita lukemia. Lisäksi harmittaa se, että stressihormonit haittaavat laihtumista. Mutta milläs siitä stressistä pääset kun et voi rahaksi muuttua?

Phuuuuuuuuuh. Onneksi syömiset on menneet ihan hyvin! Eilen tilasin töihin ISON salaatin ja söin siitä pari kertaa, illalla askartelin tonnikala-salaattia ja avokado-ruisleipiä. Joskus migreenissä tekee mieli ihan kaikkea, vähän kuin krapulainen olo. Onneksi olen nyt välttynyt ylilyönneiltä, se harmittaisi vielä enemmän.

Nyt laitan positiivisen hatun päähän ja hoitelen tänään hommat hyvin. Peukkua mulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti