maanantai 18. heinäkuuta 2016

Viiden päivän tulos

En tiedä onko tämän blogin nimi ihan oikea, sillä tuon rauhallisen "gramma kerrallaan"-tyylin sijaan pompin harppauksina suuntaan ja toiseen. Noh, nyt suunta on ainakin se parempi!

Ryhdistäytyminen viime viikolla kannatti, sillä nyt on hyvä boogie! Edes viikonlopun (lauantai-illan) juopottelu ei vaikuttanut asiaan, sillä eilen sunnuntaina en oikein saanut mitään syötyä ja vettä meni reilusti. Eli ehkä alkoholin kalorit ja jumitus kuittaantui sillä. Illalla sitten söin kyllä ihan ruoka-annoksen, mutta sekin meni kahdessa osassa kun heikotti ja huokailutti niin kovasti.

Eli siis ennen ryhdistäytymistä 115,9 kg oli nousujen tulos, ei niin paha kuin oletin mutta harmittava. Ja nyt viiden päivän jälkeen vaaka näytti 113,8kg. 2,1 kg kadonnut ihan heittämällä noista nousuista. JEE!

Tällä viikolla jatkan samaa linjaa. Ostin detox-teetä aamuihin ja vaikka iltapalan kanssa jos tekee mieli jotain maistella. Muuten mennään kevyillä syömisillä ja pussukoilla eteenpäin. Myös patukat auttaa mua näköjään, ne on hyviä semmoisiin hetkiin kun pitää kiireessä napata jotain tai jopa autossa. Nyt kun CB-patukat on loppu, olen käyttänyt lähikaupan Nutrilett-patukkaa, joku crunchy suklaa ja merisuola. Se on huippuhyvä!

Näillä iloisilla uutisilla viikkoon. Moiks!

1 kommentti:

  1. Mahtavuutta ja rutistukset! Siitä se lasku taas alkaa. Sain tänään paketin, jossa oli juuri noita patukoita. Pitää rustata tuotearvio.

    VastaaPoista