keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Ryhtiliikkeen aloitus

No niin! Ihan ensiksikin kiitos kannustavista kommenteista. Ihana, että jaksatte siellä olla vaikka välillä on pitkiäkin taukoja kirjoittamisessa eikä tästä muutenkaan meinaa tulla oikein mitään :D

Mutta lupasin aamun lukemat ja täytyy sanoa, että olin vähän positiivisesti yllättynyt. Taustaa pikakelauksena sen verran että ennen CB-aloitusta paino oli 120,6 kg ja siitä kiristelin ekojen viikkojen aikana pois melkein 8 kiloa, eli päästiin sinne 112 kg:n tuntumaan. Siitä sitten alkoi lepsuilu ja lopulta tämä "loma" ja nautiskelu - olo on niin järkyn löllö ja ahdistava, että olin melko varma, että kaikki on kerätty takaisin. Ajattelin aamulla mielessäni, että jos olisi edes 117-118kg niin kelpaa. Lukema oli 115,9kg! Eli ei nyt ihan mikään törkeä nousu vaikka ärsyttävä nousu onkin.

Aloitan tämän aamun nyt vedellä ja kahvilla, töissä on reilusti CB-pussukoita jäljellä. Kokeilen pari pvää ainakin sillä 1+-tasolla, mutta jos onnistuisin vaikka pysymään pelkissä keitoissakin niin se katkaisisi kivasti tätä syömisputkea (Kuulostaa ihan kuin olisi joku ahmiminen päällä, mutta sitä se ei onneksi ole. Perusruokaa, kahvilla käyntiä, viiniä välillä... Semmoista lihavan ihmisen arkisyntiä).

Aamun kevennys:

1 kommentti:

  1. Hyvä,hyvä. Viitisen kiloa yhä pois.
    Hienoa kun uskaltauduit puntarille,se on jo askel eteenpäin.
    Melkoista ylä-ja alamäkeähän tämä taistelu läskejä vastaan on.

    VastaaPoista