torstai 28. heinäkuuta 2016

Peruslinjalla, toimii

No niin, nyt on taas hetki tasoiteltu oloa ja kun kummastelin tuota hirmuista nousua, useampi kommentoi että voi helle herätä nestettä kroppaan. Se varmasti pitää paikkansa ja eilen otinkin töissä asiaksi juoda reilusti vettä ja tein työpöydälle kannun puhdistavaa teetä jota hörpin pitkin päivää. Lisäksi varasin erilaisia pikkueväitä töihin paljon ja söin tasaisesti 3-4 tunnin välein jotain: raejuustoa, karpaloita, manteleita, pikkutomaatteja ja dieettipatukka. Tänään kävin vaa'alla ja näytti nyt 114,6 kg eli varmaan todellisempi lukema kuin se iso pudotus syömättömyys-krapula-päivän jälkeen. Jatkan tällä linjalla, välissä mukana on CB-pusseja, välillä fiksuja välipaloja. Ensi viikon lopulla on eräät tärkeät juhlat, olisi vielä 9 päivää aikaa ennen niitä olla fiksusti. Katsotaanpa mikä on lukema viikon päästä torstaina :)

Kaupan kuivatut karpalot on muuten huippuja! Vähän kuin rusinoita, mutta makeampia. Sokeriahan niissä on, mutta kun silloin virtsatulehdukseen niitä söin niin innostuin. Eilen laitoin raejuuston sekaan, hauska yhdistelmä!

Olen tässä pohtinut myös pitkän tähtäimen suunnitelmaa. Ensi vuonna täytä 35v. ja se on mielessäni sellaine rajapyykki, että haluaisin olla "elämäni kunnossa". Synttäri on elokuussa. Tässä olisi oikein mukava, jotenkin hyvässä vauhdissa oleva vuosi aikaa toteuttaa suunnitelma. Yksi asia, joka projektistani puuttuu, on liikunta. En ole oikein koskaan onnistunut löytämään sitä iloa liikunnasta kun kaikki on niin raskasta ja vaikeaa isolle, kömpelölle tyypille. Tanssiminen ja pitämäni tanssitunnit on mahtavia ja niistä tykkään, mutta kesällä nekin tauolla. Ja ajanpuute, se on aina. Se ei edes ole tekosyy, vaan ihan tosissaan nyt yrityksen kanssa kuluu 10-12h päivässä ihan normaalisti, joskus enemmänkin ja yhdistystoimintaa siihen päälle. Olen miettinyt aikaisen aamun spinning-juttuja, mutta siitä en kyllä aiemmin lajina innostunut. Tai jospa tekisin jonkun pienen jumpan/zumban kotona aina aamuisin ennen töihin lähtöä? Ei ainakaan jäisi menemisestä kiinni ja aamuisin muutenkin aina käyn suihkussa, joten sitä ennen voisi vähän hikoilla, edes 15-20min joka arkiaamu? Onkohan jollain vinkkejä hyvistä Youtube-videoista, joiden tahdissa jumpata ilman suurempia välineitä tai tilantarvetta?

Tällaisia pohdintoja. Jos vuosi 34-35v. olisi mulla se oikea muutoksen vuosi, olen niin hitsin kyllästynyt tällaiseen muutaman kilon sahaamiseen. Olisinpa normaalikokoinen. Sellaisen lahjan voisin itselleni antaa jos vaan tekisin asiat oikein ja itsekuri pitäisi. Eli itsestä kiinni, ihan vain minusta. Miksi en saa tehtyä sitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti