tiistai 23. syyskuuta 2014

Testiviikon lopputulemia

No niin, tiistai jälleen ja viikko mennyt uudella ruokavaliolla. Erilaisista työtilanteista johtuen, en pystynyt 100% noudattamaan suunnitelmaa, mutta pääosin tosi hienosti kyllä. Normaaliruoista jätin siis sokerin ja viljat pois, korvasin ison osan syömisistä salaateilla, pähkinöillä, siemenillä, sienillä, lohella, kanalla jne. Muistutti paljon sitä blogin alkuaikojeni syömistä.

Pienet takapakit olivat perjantain työhön liittyvän iltatilaisuuden siideri ja piirakkapala, sekä eilen palaverissa tarjottu sitruunakakkupala, joka oli pakko syödä ettei migreeni pääse iskemään syömättömyyden takia. Tällaisiin olisi pitänyt paremmin osata varautua omin eväin tai vaikka jokin patukka tai pähkinäpussi mukaan, mutta jatkossa muistan taas.

Paino kävi välillä alempanakin erään kiireisen ja tiukan päivän jälkeen, mutta nyt viikon saldo on 111,3 kg eli kokonaispudotus viikossa oli -2 kg.

Nyt on sellainen olo, että olen ikään kuin palannut sille raiteelle jolla olin kesän alussa. Pian olisinkin niissä lukemissa joihin jäin aiemmin ennen löysäilyä ja nyt olo on taas palannut virkeämmäksi. Huomaan vatsassa sellaisen hieman napakamman olon, fiilis on ryhdikkäämpi ja leuan alta katoaa aina ekana löllöä.

Tällä linjalla ajattelin jatkaa, hieman normaalimmalla versiolla. Voisin ottaa säännöllisen punnituksen tähän tiistaiaamuun.

Kiitos jälleen jos siellä joku lueskelee! Iloista päivää kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti