keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Reissua ja työhommia

Täällä ollaan! Elo sujuu tasaisesti, firman asiat edelleen valvottaa ja painaa, mutta syöminen sujuu. Olisinpa sitä sorttia, joka murehtiessaan menettää ruokahalun - olisin jo hitsin timmi! :) Tai noh, ei saa toivoa sellaista.

Nyt olen pari päivää reissuhommissa, Habitare-messua ja muuta sellaista. Yritän hypätä puntarille lähipäivinä ja katsotaan mihin suuntaan homma on kääntynyt. Nousua odottelen taas, mutta toisinhan kävi viimeksikin.

Tässäpä fiksu ajatus tuleviin päiviin. Joka viikko voi tehdä päätöksen tehdä asioita toisin:

4 kommenttia:

 1. Miten mä en ole huomannut sun blogia ennen! Alan heti seurata, tule vastavierailulle jos haluat nähdä toooooodelllllaaaaaa hiiiiidddaaaaaaasssstaaaaa painonpudotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tänne! Hidasta on, ai että on ketuttaa joskus oikein. Tulen vastavierailulle ehdottomasti :)

   Poista
 2. Mulla olis kans ollut työreissu Habitareen, mutta sitten perheelle sattui jotain todella ikävää ja tämä viikko on mennyt aika synkissä fiiliksissä. Pääasia kuitenkin, että aurinko paistaa risukasaankin ja toivon mukaan sinullakin ne työstressit helpottaa. :)
  http://pudotus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Tsemppiä ikävien fiilisten keskelle :/ Toivotaan että pian helpottaa. Jos yhtään lohdutta niin ei messuilla kummoisia wow-ilmiöitä ollut. Lehdistä voi lukea sit parhaat palat helpommalla :D

   Poista