tiistai 22. maaliskuuta 2016

Mälsä tulos, mutta miinusta

Oi voi. Vähän jännitti mennä sinne valmentajalle tänään, sillä vaikka en ole mielestäni syönyt mitään luvatonta niin olo oli silti aamulla vähän jotenkin pönäkkä. Sanoinkin, että olen iloinen jos miinusta tulee. Onneksi tuli ja tulos oli -0,5kg. Yhteensä pudotus siis 3 vkoa / 6 kg. Ja päästiin lukemaan 114,6 kg.

Sitten selvisi syykin. Juteltiin hetki että miten muuten on sujunut ja totesin, että vatsa ei oikein toimi. Kelasin sitten taaksepäin ja muistin, etten tosiaan eilen tai tänä aamuna ollenkaan käynyt kakalla. Siinä kuulemma syy pieneen pudotukseen, muuten olisi voinut hyvin olla kilon tai ylikin. Sain vinkkejä vatsalle ja katsotaan miten lähtee siitä kulkemaan. Pääasia kuitenkin, että alapäin tultiin ja kokonaistulokseen oon tyytyväinen :)


3 kommenttia:

 1. Minullahan viimeksi vlcd:lla painon putoaminen pysähtyi aika nopeasti kokonaan, ja se liittyi ilmeisesti juuri mahan toimimattomuuteen. Nyt kävin ostamassa Vi-Siblinia jo ennakkoon, ja ajattelin huomenna aloittaa käyttämään sitä.

  VastaaPoista
 2. Mitä vinkkejä sait vatsan toimintaan? Millasena syöt luumut?
  Itsellä aina vähän sama vaiva kun keventää.
  Kiitos blogista!

  VastaaPoista
 3. Valmentaja suositteli kokeilemaan luumujen liottamista lasilliseen vettä (muutama kuivattu kivetön luumu) ja annetaan liota ainakin tunnin verran. Sitten pitää syödä luumut ja juoda perään se liotusvesi. Lisäksi suositteli psyllium-jauhetta ja myös kotona olevia chian siemeniä suositteli kokeilemaan (liotus esim. mehukeittoon). Nyt on toiminut vatsa paremmin, ihan noiden luumujen avulla näin aluksi ainakin.

  VastaaPoista