sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kaksi viikkoa takana. WHOHOO!Kaksi viikkoa alkaa olla takana Cambridgeä. Huh! Mä tein sen! Jes. Tää toki on vasta alkusoittoa, mutta kaksi viikkoa käytännössä ilman mitään kiinteää suuhunpantavaa, aikamoinen testi näin lihavalle ihmiselle. Ja käytännössä tarkoittaa sitä, että tuossahan CB-aterioissa on mukana kaksi erilaista ruoka-annosta: sienirisotto ja spaghetti-bolognese. Ne ovat kiinteämpää kuin pirtelöt ja keitot, mutta ei ihan sellaista purtavaa ruokaa kuitenkaan. Edes niitä patukoita ei vielä tässä vaiheessa saanut syödä.

Ei tehnyt oikeastaan edes tiukkaa tämä, nyt kun tarkemmin ajattelee. Työkiireitä oli sen verran, että päivät meni nopsaan ja kaikista ilmaisista lounaista ja kahvipullista onnistuin kieltäytymään. Henkinen puoli, ajankäytön suunnittelu, vaihtoehtoinen tekeminen - ne on tärkeitä. Kun teki mieli syödä tai alkoi ajatukset pyöriä ruoan ympärillä, ryhdyin siivoamaan tai pyykkäämään, lakkasin kynsiä, kävin suihkussa, kaikkea hemmottelua ja kivaa syömisen tilalle.

Tässä kuvassa näkyy seuraavat vaiheet, eli huomenna siirryn kakkosvaiheeseen viikoksi. Meinaan kysyä valmentajalta voiko olla ikään kuin 2-3 vaiheen yhdistelmällä jos päivien ruokiin tulee eroja ja välillä sitten ottaisi tiukemman päivän.

Huomenna myös punnitus ja kehon koostumuksen vertailu 2 viikon takaisiin. Jännä nähdä mitä on tapahtunut!

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista muuten tuo, että sinulle ei sallittu patukoiden syöntiä, kun itselleni valmentaja myi niitä heti ensi käynnillä ja olen niitä kerran päivässä syönyt koko ajan. Ovat käteviä eväitä töihin, eikä mulla ainakaan tunnu painon laskua estäneen, kun 3 viikossa on lähtenyt 8,5 kg vaikken ole alun perinkään ollut mikään superiso (85,3 kg alkupaino).

    VastaaPoista