maanantai 28. maaliskuuta 2016

Bileillan repsahdukset

Huh vaan ja ihanaa aurinkoista maanantaita.

Lauantaina oli ystävän synttärijuhlat ja vakaasti olin päättänyt, että otan vain lasillisen ja vähän tarjolla olevista ruoista salaatteja ja jotain pientä. Ja että ajaisin autollakin kotiin, mies voisi keskittyä juhlimaan. Noh. Ei mennyt niin. Syöminen jäi kyllä vähälle, mutta lopulta päädyttiin kuitenkin jättämään auto kaupunkiin kun viini kävi mulla äkkiä päähän ja sittenhän sitä tuli otettua reippaamminkin. Ihan mahtava, hauska ja iloinen ilta oli! Sitten keksittiin loppuillasta, että grillin kautta kotiin PITKÄSTÄ aikaa ja sieltä tuli otettua joku superhyvä makkaraperuna-annos :D Ei sitä kokonaan jaksanut syödä, mutta eilen sitten lepopäivän (lue: krapulapäivän) kunniaksi tehtiin ihan normaalia ruokaa, muussia ja makkaraa ja syötiin jopa jäätelöt. Ei mitään ihan hirmuista siis, mutta dieetin kannalta kaksi ihan plörinäksi mennyttä päivää. Mutta oli sen arvoista! Tää on elämää ja juhlaa ja pääsiäistä nyt.

Tänään olenkin sitten syönyt vaan vähän lohta ja kurkkua, raejuustoa kaverina. Lopun päivän varmaan pelkillä pusseilla. Huomenna tiistaina punnituskin, enkä usko että viikonlopun jälkeen on kovin iloisia lukemia. Mutta homma jatkuu, nyt jaksaa taas :)


2 kommenttia:

  1. Tuossa mielessähän repsahdukset voivat olla ihan hyvä juttu, jos niiden suoman hetkellisen rentoilun jälkeen saa sitten taas lisää voimia jatkaa tiukemmalla linjalla.

    Oletko miten pysynyt ketoosissa (ihan siis tuntemusten perusteella) 1+ tasolla, entä onko ketoosiin palautuminen tapahtunut kuinka nopeasti noiden repsahdusten jälkeen? Onko esim. nälän tunne ollut voimaakkaampaa ensimmäisinä päivinä dieettiruokavalioon palaamisen jälkeen? Minulle ne ketoosin ensimmäiset kuusi päivää olivat päänsärkyineen ja heikotuksineen ja ennen kaikkea nälän vuoksi niin vaikeita, etten mistään hinnasta haluaisi päästää tätä katkeamaan. Ja sen vuoksi jo pelkkä ykkösplussalle siirtyminen pelottaa, juuri kun olo muuttui täydellä 1 tasolla hyväksi.

    VastaaPoista
  2. Minä en oikeastaan huomannut ykköstason jälkeen siirtymisessä plussalle muuta kuin sen, että ei enää ollut nälkä tai heikko olo. Nyt tänään olen sitten mennyt taas koko päivän pusseilla ja tuntui tekevän hyvää, join myös enemmän vettä ja puhdistavaa teetä joten pissalla sai taas pitkästä aikaa juosta! Ei minusta suurempaa nälkää tunnu enää tässä tasolla, voi olla että vatsalaukku on jo pienentynyt niin paljon? Ymmärrän hyvin tuon, ettei halua antaa ketoosin katketa mutta muista, että sitä normaalia annoskokoa ja syömistä kohdin kuitenkin mennään ja pitää osata myös syödä. Niin oudolta kuin se meidän lihavien kohdalla kuulostaakin!

    VastaaPoista