maanantai 21. maaliskuuta 2016

Huomenna punnitaanNiin se viikko taas vierähti, tällä kertaa Cambridgen 1+ -tasolla. Ihan hyvin meni omasta mielestäni, mutta aamulla nähdään mitä se tarkoitti sitten painon suhteen.

Olen syönyt mm. kasvismunakasta, raejuustoa, pakastekasviksia taco-mausteella, kanasuikaleita, lohta, naudansuikaleita ja sipulia. Lisäsin aika monesti ruokiin noita valmiita taco- ja fajita-mausteita että sain ruoan tuntua. Ja tosi helppo kyllä ottaa töihinkin mukaan sulamaan joku pakastekasvispussukka, sitten lämmittää mikrossa mausteen kera ja heittää sekaan vaikka tonnikalaa ja raejuustoa. Miksen aina voisi syödä näin järkevästi? Nytkin naudansuikaleiden kanssa pilkoin ison tomaatin ja lisäsin raejuustoa, tosi hyvä annos mielestäni ihan muutenkin kuin dieettaavalle.

Toivon, että olisi ainakin 1-1,5 kg tippunut vielä tämänkin viikon aikana. Melko varmasti olen kaloreita ylittänyt noiden syömisten kanssa joinain päivinä, mutta olen myös jättänyt cb-aterioita silloin väliin. Tiedän ettei niin tulisi tehdä, mutta jos on syönyt riittävästi ja olo on jees, miksi ottaisin turhia kaloreita vielä lisäksi.

Huomenna pitääkin katsoa mitä ruoista täydennän seuraavaan viikkoon. Patukoita voisi ottaa ainakin ja pirtelöitä. Makeat pirtelöt on kivat aamupalana, ne puurot oli IHAN liian makeita.

Jonain päivänä voisi olla motivoivaa ja keväistä puuhaa käydä vähän vaatekaappia läpi. Sovittelisi mikä mahtuu ja mikä ei, keväiset jutut esiin ja tyhmät pois.

Laitan kevään ja kurvien kunniaksi ihanan kuvan, taiteilija Jen Oaksin pluskokoisia naisia kuvaavasta kalenterista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti