lauantai 2. elokuuta 2014

Syksyn suunnitelmia

Ah ah. Helle se vaan jatkuu! Tiedän, ettei saisi valittaa (vieläkään) mutta haaveilen jo ihan tosissani sellaisista viileistä, vähän sateisista päivistä kun lähimetsässä on RAIKASTA! Pääsisin jatkamaan siitä mihin aiemmin kesällä jäin pienten juoksupyrähdysten ja muunkin lenkkeilyn kanssa. Nyt vaan ei pysty. Yöllä ehkä voisi mennä :)

Samalla kun alkaa muukin syksy, alkaa taas jumpat läheisessä liikuntakeskuksessa. Ajattelin jos innostuisi vaikka kerran viikossa kokeilemaan pumppia tai jotain muuta sellaista raskaampaan, sitten ehkä joku zumba tai muu hauska tanssijuttu ja loput lenkkeilyä. Se olisi ihan kiva paketti mutta tällä hetkellä haaveena vain.

Syömisten suhteen mennään normaalilla linjalla. Ei dieettilinjalla, ei kevyellä linjalla eikä roskaruokalinjallakaan. Oletan että paino ei kovasti ole noussut eikä laskenut, tiistaina on taas virallinen punnitus.

Olen muuten ajatellut hankkia nyt syksyn lenkkeilyjä varten jonkun musalaitteen ja kuulokkeet. Mulla on sellainen outo ajatusmaailma, että puhelimesta en halua kuunnella musiikkia sillä se on samalla mun työpuhelin ja lenkkeilyn ajaksi se jää ihan satavarmasti kotiin. Vieläkö jengi käyttää jotain ipodeja tai muita kuunteluvehkeitä? Oon ihan pihalla tällaisista :D

3 kommenttia:

 1. Joo, syksykin on kyllä oikein kivaa vuodenaikaa (paitsi loppusyksy kun alkaa olla jo tosi pimeetä, ja pimeemmäksi vaan käy ;D)! Itse kuuntelen iPhonesta musiikkia lenkeillä ja siellä pyörii nykyään myös Sports Tracker lenkkien erinäisiä lukemia mittaamassa ;).

  Kiva kun postailet kuulumisia, joku päivä jo tuossa mietinkin että mitenhän sinulla siellä hommat etenee kun ei mitään kuulunut. Millä mielin tällä erää laihdutuksen suhteen? Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 2. Viilempiä kelejä täälläkin odotellaan:) Itsellä ollut käytössä jo monta vuotta ipodi ja hyvin pelittää:) Toki puhelinkin kulkee taskussa mukana lenkeillä kun on tuo Sport tracker kanssa päällä:) Ranteessa polar loop ja rinnan alla sykevyö:D Aikamoinen arsenaali mukana siis, kauhee muistaminen että muistaa kaikki mukaan ottaa kun avaimetkin tarttis jonnekin tunkea:D:D:D -Laura-

  VastaaPoista
 3. Huippua Laura, kokonainen tekniikka-arsenaali messissä! Ja se on hyvä jos se motiovi ja auttaa seuraamaan tekemistä. Pitäisi se Loop hankkia itsekin kun on niin moni siitä hyvää kertonut. Johanna: Aika tasaisin mielin tällä hetkellä. Vähän harmittaa kun kesä on mennyt näin mälsin tuloksin, mutta toisaalta tiedän ettei motivaatio ole kadonnut mihinkään vaan odottelee ainoastaan sitä syksyn ja arjen alkamista että saan taas hommasta kiinni. Muutaman kerran kokeilin tuossa viime viikkojen aikana sellaista, että töissä oli mukana vain pussikeittoja tai patukoita, se oli ihan kivan tuntuinen kevennys. Voisin testata tällaista isommassakin mittakaavassa!

  VastaaPoista