tiistai 1. heinäkuuta 2014

Uusi suunnitelma

Viime päivät on menneet edelleen aiemmalla linjalla, eli tasaisesti fiksua syömistä ja lepsuja valintoja. Aamut alkavat melkein aina kahvilla ja rahkalla, töihin en ole nyt osannut varautua eväin, joten on käyty miehen kanssa salaattilounailla, patongilla, kahvilla, kakkupalalla... Viikonloppuna oltiin veneretkellä eräässä saaressa n. kahden tunnin veneilymatkan päässä (pienellä kumiveneellä mentiin, perämoottorin avustuksella) ja siellä oli kiva paistaa makkaraa, tehtiin nuotiolla retkieväitä ja muuta kivaa. Tuollaisissa tilanteissa ei tule edes mieleen miettiä paljonko tässä purkkilihassa on kaloreita - tilanne ja paikka ja maisemat ovat niin spesiaaleja.

Nyt olen tehnyt uuden suunnitelman ensi viikosta eteenpäin. Olen ajatellut hankkia Nutrilettin sen 3 pvän starttipaketin ja käyttää sitä 3:4 menetelmänä eli kolmena päivänä viikossa syön sen paketin eväitä. Haluan nyt hetkeksi edes jonkun stopin tälle löysäilylle. Tuota voisi kokeilla pari-kolme viikkoa, mitä olette mieltä?

Liikunta on edelleen aika jäissä. Huomenna on taas zumba ja kävelyllä olen käynyt, mutta muuta ei ole nyt juuri raportoitavaa. Töissäkin on tulossa eräs hommeli, joka kestää 10 pvää putkeen päivittäin, joten nyt en osaa edes kuvitella millaista ajankäyttöä ensi viikolle on luvassa. Selvitytymistä lähinnä nyt työrintamalla, suurta ahdistusta ja paniikkia edelleen, mutta niiden kanssa eletään. Onneksi yön olen saanut nukuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti