perjantai 24. huhtikuuta 2015

Pöh ja höh

Ei tapahdu mitään painossa vaikka nyt on viime päivät vedetty salaatteja, patukoita, lohta, tomaattia, pähkinöitä, vettä... Pari tanssituntiakin takana ja pidempi lenkki toissapäivänä. Paino vaan hiissaa koko ajan siinä 105 kg:n tienoilla, vaikka äsken oli jo siellä 104,3 kg. Ärsyttävää! Nyt annan vaa'an olla hetken rauhassa ja jatkan tätä linjaa ainakin ensi viikon, katsotaan tapahtuuko jotain. Todella turhauttavaa tämä. Kun saisin edes pienen pudotuksen alkuun niin se auttaisi jatkamaan ja uskomaan että teen oikein. Mutta ilmeisesti en tee.

Laitan tähän esimerkin eilisestä syömisestä, saa kommentoida:

Aamupala: Kuppi kahvia, rasvattomalla maidolla ja stevia-napilla. Pari ruokalusikallista edellisen päivän jauhelihaa, salaattia 1 dl (kurkkua, salaattia, tomaattia, viinirypäleitä ja fetaa). Iso lasi vettä.

Lounas: Kaksi rouheleipäviipaletta, päällä vähän margariinia ja palvikinkkua. Iso lasi vettä. Yksi soijavanukas.

Välipala: Iso lasillinen smoothieta, jossa kiivi, viinirypäleitä, luonnonjogurttia, salaattia ja kurkkua. Vettä päälle.

Iltaruoka: Edellisen päivän jauhelihasta tehty munakas (1muna), sekaan lisätty pikkutomaatteja ja vähän juustoraastetta.

Iltapala: Yksi leipäviipale salaatilla ja kinkulla. Vettä.
1 kommentti:

  1. Tässä vastaus miksi painosi ei putoa: syöt liian vähän! Niin yksinkertaista kun se onkin, niin kroppasi ei saa tarpeeksi energiaa ja on mennyt säästöliekille ja pitää kynsin ja hampain kiinni siitä, mitä sille on annettu. Suosittelenkin lisäämään ruokaa etenkin aamupalalle ja lounaalle. Pari lusikallista jauhelihaa ja salattia ei yksinkertaisesti aamupalalla riitä! Aamulla paistat esimerkiksi kolmen kananmunan munakkaan ja siihen salaattia kylkeen. Toinen varma vaihtoehto on myös se kaurapuuro, mehukeitolla ja raejuustolla (tai jos raejuusto ei maistu niin keitä vaikka kananmuna tai kaksi ja syö ne proteiinilähteenä). Lounas saa myös olla runsas, jotta jaksat koko päivän touhuta eikä illalla tule hirveä nälkä! Jos haluat syödä hiilareita niin lounaalla on ehdottomasti parempi kuin päivällisellä. Ihan vaikka kolme perunaa, jauhelihakastiketta ja salaattia. Tai sitten kanaa, riisiä ja wok vihanneksia. Iltapalalla voit myöskin paistaa sen kolme munaa tai syödä vaikka 200g rahkaa ja marjoja sen kanssa.. Toivottavasti tästä oli edes vähän apua! :)

    VastaaPoista