keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kiireisen päivän syömishallintaa.

Olipahan päivä! Aamulla kävin vaa'alla innoissani jo, ei muutoksia vaikka takana on pari tiukempaa päivää. Ei haittaa, tuloksia tulee kohta. Menkatkin kai tulossa lähipäivinä ja vedenjuontia voisin kyllä lisätä nesteiden karkottamiseksi (onpa nurinkurista tuokin!)

Työkiireiden lomassa meinasi tulla lounasheikotus, sellainen tunne siis kun et ole ehtinyt syödä ja päätä särkee, yököttää ja tekisi mieli vetäistä jotain nopeasti. Olin kuitenkin varautunut banaanilla ja mandariinilla, jogurttikin oli mutta sitä en ehtinyt. Sitten töiden jälkeen pitikin jo alkaa valmistautua tanssitunnille ja onneksi välissä ehdin syödä muutaman haarukallisen eilistä kana-wokkia ja yhden mandariinin. Hedelmät tuli ainakin hoidettua tälle päivälle!

Tanssitunnilta kiepaisin kaupan kautta ja ostin kaikkea mieluista salaattitarviketta. Siitä tuli kyllä superpläjäys, ja epäterveellisin salaatti varmaan miesmuistiin (tai noh, ei kai epäterveellinen mutta rasvainen): Avokadoa, lohta, fetaa, kurkkua ja tomaattia :D Vähän manteleitakin rinnalle. NAM!

Näillä tänään, paremmin meni siis kuin yleensä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti