maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kiva pudotus!

Nyt kevyehkön ja pihahommissa virkistäytyneen viikonlopun jäljiltä hyppäsin vaakaan ja lukema oli 114,3 kg. Eli edellisviikon heittelyihin ja viimeisimpään punnitukseen pudotusta 0,7-1kg. Nyt tosin oli tiukka ilta, sillä olen menossa aamusta labraan tutkimaan tätä verenpaine- ja migreeniasiaa, joten en saanut illalla enää syödä mitään. Mutta onkohan se normaalistikaan niin tarpeellista syödä illalla enää kovin myöhään? Tuskin.

Nutriletteja olen pitänyt mukana ja pari patukkaa meni viikonloppuna. Ihan hyvillä mielin siis jatkan myös tulevan viikon korvaten niillä osan ruoista silloin kun olo on sopiva ja sattuu aikatauluihin. Yritän tietysti myös samalla syödä kaikin puolin järkevästi, sillä eihän nuo patukat mikään pitkäaikainen ratkaisu ole.

Mutta hyvin fiiliksin uuteen viikkoon! Hyvää viikon alkua myös sinne :)


1 kommentti:

  1. Hyvä pudotus!
    Minusta illalla on kaikista mukavinta syödä :D mikäs sen mukavempaa mennä nukkumaan kun on hyvin syönyt...(meillä tosin mies ei voi syödä illalla kun menee yö unet!) minulle taas on suotu nämä hirvetä suuret ruoka halut..
    Kyll ne ateriankorvike patukat on ihan käteviä jos ei kerkee syömään tai vaikka joskus korvaa jonkin päivän aterian ,,niissä on kuitenkin vitamiinit ym.kaikki tarvittavat samassa paketissa :)
    Tsemppiä jatkoon!!!

    VastaaPoista