perjantai 7. marraskuuta 2014

Pentele soikoon!

Hiton haasteet. En saanut tähän mitään otetta nytkään ja päähän ottaa. Kohta lopetan syömisen kokonaan, menen jonnekin metsään elämään sienillä ja oksilla ja tulen pois vasta kun olen normaalikokoinen. Vituttaa kun paino vaan nousee, käsi syö, suu mussuttaa, kiire painaa, lunta tulee. Annan olla koko paskan tai sitten kerään sellaisen kiukun että kohta seuraavat 2 viikkoa pelkkää Nutrilett-patukkaa. Saatana.

Joo, tiedän että tämä ei ole ratkaisu. Mutta mikään muukaan ei tunnu olevan. Yli puoli vuotta ja nollassa on tulokset. Olen saamaton läski.

2 kommenttia:

  1. Heeei! Turha heittää hanskoja vielä tiskiin! Sussa on vielä potentiaalia! Sun vaan pitää löytää se tahto jostain. Auttaisko jos listaisit (mielessäsi tai vaikka tänne blogiin) ylipainon plussat ja miinukset, normaalipainon plussat ja miinukset. Syyt miksi haluaisit pudottaa painoasi. Miksi taas et haluaisi laihtua eli tarkemmin sanottuna: mitkä asiat estää sinua laihtumasta. Onko motivaatiota vielä tarpeeksi lähteä toteuttamaan tätä projektia? Kuinka paljon oikeasti haluat muuttua? Vai halajaako se käsi sipsipussia vain yksinkertaisesti enemmän? Päätös pitää kumminkin tehdä johonkin suuntaan ja päättää, että eteenpäin mennään! Syteen tai saveen! :) Tsemppiä kovasti! Kyllä se siitä lähtee rullaamaan kun vain niin päätät. Alku on aina hankalin. Päätä, että noudatat tarkkaa ruokavaliota marraskuun ajan. Sen jälkeen on jo todennäköisesti helpompaa ja homma jatkuu jouluun saakka. Jouluna voi sitten huilata laihdutuksen osalta, mutta nyt on hyvä aika tehdä töitä painonpudotuksen eteen! Mutta tahto täytyy löytyä itseltä. :) Tsempit! Ja jos jotakin positiivista voi tästä puolesta vuodesta hakea, niin et ainakaan ole kerännyt lisäkiloja!

    VastaaPoista
  2. Ootpa kyllä niin oikeassa kun vaan voi olla. Nyt alan miettiä, mitä tälle tilanteelle tehdään.

    VastaaPoista