maanantai 11. huhtikuuta 2016

Välillä normaalimpaa

Nyt oli taas viikonloppuna ystävien kera rientoja ja tokihan sitä tuli viiniä ja ruokaa nautittua. En aio niistä kuitenkaan ottaa murhetta, sillä tosi piristävää on kun on kevät ja sosiaaliset kontaktit virkistyy. Iloa elämään! Parasta tässä dieetin kannalta on se, että osaan sitten onneksi jättää krapulamässytykset syömättä eikä syöminen jää pahasti päälle. Nyt kyllä eilen ja tänään olen syönyt enemmän normaalia ruokaa kuin pusseja, mutta ruoka on ollut raejuustoa, kanaa, kasviksia, kanamunaa ja muita perusjuttuja.

Tällä viikolla ti-to voisin kokeilla tiukentaa pussilinjan avulla taas. Normaalin syömisen rytmiin on niin helppo unohtua. Tämä tuntuu olevan näille korkeammilla tasoilla mun ongelmani. Määrät lipsuu ja kun kerran "saa" syödä muutakin niin sitten tulee syötyä vähän sitä ja tätä. Onneksi ei mitään tyhmää.

Nyt ei ole olo, että paino olisi tippunut viime näkemän, mutta tiukennuspäivät voisivat siinäkin mielessä tehdä terää.


1 kommentti:

  1. Huomenta. Ilmeisesti sulla n. 7 kg pudonnut aloituksesta.
    Huomaatko sen jotenkin? Onko vaatekoko jo pienentynyt? Mahtuuko entiset paremmin?
    Itse huomannut että n. 4 kg pudotus olisi noin yksi vaate koko. Välillä itsestä tuntuu että joku vaate mahtuisi paremmin,sitten kohta muka taas ei. En tiedä turvottaako sitten vaikka välillä että huosunkaulus taas puristaa vaikka syöminen on mietitty ja kevennetty.
    Itse olen vakaa jättänyt vähemmälle kun se ahdistaa ja masentaa kun tippuu niin hitaasti tai ei tipu...

    VastaaPoista