torstai 14. huhtikuuta 2016

Tiukennus toimii taas

En saanut tälle viikolle sovittua työkiireiden takia valmentajaa mutta ihan hyväkin nyt hetki taas tiukennella ennen vaakaa. Ihan hyvin on mennyt pari päivää nyt enemmän kasvis-salaatti-linjalla ja pusseilla. Menkat on kyllä päällä ja vähän oli semmonen lipsuva olo tuossa alkuviikosta, mutta tänään ainakin on tosi tiukasti ruodussa oltu ja tanssitunti oli myös. Kulutusta ainakin kerran viikkoon saa vähän enemmän :)

Tuolla edellisessä postauksessa oli mielenkiintoinen kysymys kommenteissa:

"Huomenta. Ilmeisesti sulla n. 7 kg pudonnut aloituksesta.
Huomaatko sen jotenkin? Onko vaatekoko jo pienentynyt? Mahtuuko entiset paremmin?
Itse huomannut että n. 4 kg pudotus olisi noin yksi vaate koko. Välillä itsestä tuntuu että joku vaate mahtuisi paremmin,sitten kohta muka taas ei. En tiedä turvottaako sitten vaikka välillä että huosunkaulus taas puristaa vaikka syöminen on mietitty ja kevennetty."

Tosiaan 7,7 kg oli kokonaispudotus viimeksi ja ehkä voi olla jotain mennyt nyt sen jälkeenkin eli veikkaan noin 8 kiloa kokonaistulokseksi. Kyllä tuntuu jo ja näkyykin kuulemma. Itse on vaikea sanoa, mutta vaatteissa huomaa. Ei varsinaisesti vielä isoksi ole jääneet, mutta housut ei purista, kivempi pukeutua, kengät saa helpommin jalkaan ja autosta könyäminen on helpompaa :D Ihan pikkuasioita, mutta kyllä se niissä on se isoin ero. Tanssitunnilla myös tänään huomasin, että vyötärö alkaa näkyä eri tavalla ja jalat näytti paremmalta. Jes! Nyt kun vaan malta pitään oikean linjan.

Kiva kyllä ollut huomata, että näin pitkään oon jaksanut (ennätys!) ilman suuria lipsumisia tai ainakin lipsumisen jälkeen oon heti päässyt takaisin linjaan. Siitä on selvästi kyse pitkässä juoksussa: Voin joskus ryypätä, joskus käydä grillillä, elää iloista ja normaalia elämää - kunhan ei ole sitä aina ja jos sellaista tekee, voi päivän tai parin ottaa tiukemmin. Siinäkö se ratkaisun resepti onkin? Sellaisella metodilla nimittäin jaksaa vaikka miten pitkään . 

1 kommentti:

  1. Minulla taas tämä noin 7-9 kg mikä nyt on pudonnut ei kyllä tunnu vaatteissa vielä juurikaan. Toki on päiviä, jolloin tuntuu että vaatteet ovat löysemmät, mutta sitten vastaavasti on myös päiviä jolloin ne puristavat. Nesteiden kierto tuntuu tässä vaiheessa siis vielä vaikuttavan enemmän kuin pudonneet kilot. Sehän tätä tositosi runsasta ylipainoa pudotellessa on ärsyttävää, kun menee niiiiin kauan ennen kuin tulokset alkavat näkyä.

    Tuo 4 kg/vaatekoko voi varmaan pitää paikkansa jos on lievästi ylipainoinen, mutta näillä BMI 47 lähtölukemilla kyllä tuntuu, että joku 15 kg/vaatekoko olisi ehkä realistisempi. Ainakin minä olen käyttänyt samoja keskimäärin koon 52 vaatteita suunnilleen viimeiset parikymmentä kiloa, olin sitten lihonut tai laihtunut. Nyt painan noin 123-125 kg, ja muistelen että viimeksi laihduttaessani jossain 115 kg kohdalla sai jo ostaa joitakin pienempiä vaatteita. 110 kg mennessä oli kyllä kehon mallikin muuttunut niin paljon, että pystyin pitämään esim. tavallista t-paitaa ja housuja ilman paidan helma nousisi koko ajan ylös ja lantio pursuilisi. 133 kiloisena sen sijaan tunikat ja pitkät edestä avonaiset päällyspuserot olivat suunnilleen ainoa vaihtoehto.

    -Hilja joka ei jaksa kirjautua Bloggeriin-

    VastaaPoista