perjantai 29. huhtikuuta 2016

Hyvää Vappua!

Ja täällä ollaan edelleen, vaikka olikin hiljaista pari viikkoa. Ihan älytön työkiire ja miljoonia asioita muistettavana. Syömisetkin alkoi tuttuun tapaan lipsua kun en saanut valmentajan kanssa tapaamista mahdutettua kalenteriini. Sitten grillattiin, vähän piti ulkona syödä työjuttujen takia, sitten sunnuntaina ystävän kanssa kakkukahvit... Sitä tuttua! Yleensä tässä vaiheessa olen jo kyllästynyt koko diettiin ja siitä se lipsuminen sitten jatkuu. Mutta nyt ei. NYT otin itseäni heti napakasti niskasta ja kävin valmentajalla, lupasin keskittyä uudelleen pussiruokiin ja veden juomiseen. En myöskään kyllä tässä lipsuntavaiheessa koskaan syönyt itseäni liian täyteen ja kasvikset pysyi mukana myös grillatessa. Onneksi ei ollut kuin 500g noussut paino, vaikka pelkäsin että kohta jo lähtöruutu taas näkyy :D Ehkä pitää alkaa tottua siihen, että painoa on tosiaan lähtenyt oikeasti eikä hetkellisesti jollain huijauksella.

Nyt olen tiukannut taas pari pvää ja 700g lähtenyt punnituspäivästä, olen siis taas mukana pelissä! Sovittiin, että jatkan 1plussalla. Voin vähän grillata kanaa ja kasviksia, lisäilen CB-ruokiin raejuustoa ja pieniä lisukkeita ettei kyllästytä. Onneksi ei kyllä edes meinaa kyllästyttää, edelleen nämä on minusta hyviä. Lounaaksi menee bolognese, aamulla pirtelö. Jossain välissä sitten sitä normaalimpaa ruokaa tai joku salaatti, patukka hätävarana ja välipalana (joskus jaan sen kahteen osaan).

Semmoista tänne! Kesä kohta jo täällä, toivottavasti saa kivan kesämekon päälle - viimeistään ystävän hääjuhlaan loppukesästä :)

1 kommentti:

  1. Hei. Miten siellä sujuu? Vieläkö on Cambridge toiminut? Kohta siellä mekkokaudessa ollaan...

    VastaaPoista