maanantai 25. toukokuuta 2015

Kilo katosi

Ihan järkyttävä oli tuo eilisen punnituksen lukema ja miten noin lyhyessä ajassa on tullut useita kiloja lisää. Oikeasti pelottaa, että tuohon 1-2 kiloa lisää niin ollaan jo melkein 120 kilossa! Nyt on pian pian pian tehtävä jotain. Eilisen päivän otinkin sitten aika kevyesti, ihan normaalisti kyllä kaksi lämmintä ruokaa mutta reilusti vettä, päiväkahvit ja muut pois väleistä. Oli heti kilo kadonnut tähän aamuun, eli se on siis pelkkää höttöä osin tuokin nousu. Pätee siis näköjään molempiin suuntiin - jos nousee tai laskee liian nopeasti, niin se ei ole kestävää. Toisaalta hyvä nyt niin. En vaan tiedä mitä tässä nyt tekisi. Kun hetkeksi jättää laihduttamisen tauolle ja yrittää elää normaalisti, tulee useita kiloja lisää. Kun yrittää tiukkailla ja pääsee hetkeksi alemmas, tulee kaikki pian takaisin. Jossain on siis perustavaa laatua oleva virhe minussa ja syömisessä.

Pitää pohtia tätä. Nyt yritän mennä normaalilla, kevyellä linjalla pari päivää ja kadottaa tuon karmean nousun.

4 kommenttia:

 1. yritä opetella syömään säännöllisesti. katselin tossa aiemmin sun ruokapäiväkirjaa aiemmassa päivityksessä ja huomasin että syöt varmasti aivan liian vähän. siihen joku oli kommentoinutkin asiasta :) ite syön päivässä noin 1700-1800 ja paino tippuu tasaisesti. hitaasti mutta varmasti. välillä toki tulee jumivaiheita mutta sitkeesti kun jatkaa niistä pääsee yli. mulla oli joskus samaa että kun mietin liikaa laihduttamista paino ei tippunut mutta kun otin asenteen että tippuu jos on tippuakseen niin heti alkoi pudotus. varmasti siihen vaikutti myös se että nostin kaloreita paljon ylemmäs ja näin ollen ei ollut nälkä ja ei tarvinnu enää miettiä ruokaa kokoajan :) syön ihan normi kotiruokaa ja siihen päälle kasviksia ja hedelmiä, omaa kehoa kuunnellen. tsemppiä jatkoon :)

  VastaaPoista
 2. Nopeat pudotukset motivoi mutta nopeat (vaikkakin väliaikaiset) painonnousut masentavat, vaikka ne eivät olekaan pitkäkestoisia =) TSEMPPIÄ!

  VastaaPoista
 3. Oleellista on myös yrittää pysytellä täällä blogimaailmassa. Tulee ajateltua tarkemmin mitä syö. Minulla on tullut ihan pienessä hetkessä kiloja paljon lisää enkä oikeasti ole mitenkään kaksin käsin syönyt. On niin samperin pienestä kiinni. Jos repsahtelee pienissä jutuissa, ei maailma kaadu. Kunhan ei tee sitä pari kuukautta, kuten minä.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Sarah: Olet ihan oikeassa. Yritän muistaa päivittää blogiani nyt taas paremmin. En halua, että tämäkin on taas yksi asia joka jää kesken ja menee pieleen. Kaipaisin nyt valtavasti keskustelua, palautetta ja kommentteja lukijoilta. Minä olen myöskin nyt repsahdellut jo kuukausia ja pahemmaksi menee. Joku ryhtiliike on tehtävä TÄNÄÄN.

  VastaaPoista