tiistai 7. heinäkuuta 2015

Plussaa miljoona kiloa!

Voi perkeleen perkele. Sanoin tuolla aiemmin, että vaaka vilautteli jo 117 kg:n lukemia ja pian pitää tehdä jotain tai paino on kohta jo 120 kilon yli. No nyt on! Jumalauta. Mitä ihmettä tapahtuu? Noh, ymmärrän että tapahtuu kesä ja grilli ja olut ja ulkona syöminen ja jumppatauko, mutta ihanko oikeasti voin kerätä viikkotolkulla vaan lisää painoa ihan tuosta vaan?

Alkaa tuntua taas mahdottomalta urakalta lähteä ihan alkutekijöistä ja pahemmastakin. Muistakaamme, että blogin alkuaikoina aloitin 114-115 kilosta. Voi vittu suoraan sanoen. Pahoittelen kielenkäyttöäni mutta tosissaan vituttaa. Kesän kevyet vaatteet, tulevat juhlat ja häävieratmekot... Mitä ihmettä teen?

Pitkällä tähtäimellä olen ottanut nyt itselleni järkevän tavoitteen. En halua vielä normaaliin painoon, en hoikaksi, en malliksi, en fitness-kisoihin. Olen päättänyt olla alle satakiloinen. Tavoitteeni on siis 99 kiloa.

Sinne on nyt 21 kiloa matkaa.

5 kommenttia:

 1. Voi, tsemiä ihan hirmusti! Kyllä se siitä! :-) Kesä on vähän kettumaista aikaa grilli/terassihoukutuksineen ja lisäks nestettä tuntuu kertyvän kroppaan vaikka kuinka söis kiltisti ja litkis vettä. Itelläkin paino heiluu +-2kg väliä ja välillä alkaa ketuttaa kun tuntuu että jojottelee vaan laihtumisen sijaan. Mutta ne on nesteitä jos nopsaan tulee/lähtee :-) Onneksi syksyllä on sitten ihan eri meininki niin kannattaa vaan olla armollinen itelleen ja koittaa jaksaa kesä läpi - sano vaaka mitä sano :-) Koittaa siitä huolimatta liikkua/syödä mahdollisimman paljon niitä parempia valintoja tehden :-) Kirjoitan myös blogia laihduttamisesta (tämän hetkinen painotilanne vaihtelevasti 102-104kg). Tuu kurkkimaan jos yhtään kiinnostaa :-)

  VastaaPoista
 2. Laitat grilliin vaan kasviksia! Minulla on kestänyt 2,5 vuotta laihduttaa 17 kiloa, seuraavat 20 vielä edessä normaalipainoon. Takapakkia on tullut, mutta pakko vaan yrittää.
  "And that even the biggest failure, even the worst most intractable mistake, beats the hell out of not trying."

  VastaaPoista
 3. Moikka! Sulle on haaste mun blogissa :) http://voihanvuodatus.blogspot.fi/2015/08/mut-on-haastettu.html

  VastaaPoista
 4. Hep! Toivoisin että osallistuisit vapaamuotoiseen galluppiini täällä http://beibeberberi.blogspot.fi/2015/08/gallup-miten-pysyt-normaalipainossa.html

  Saat samalla itsellesi vinkkejä muiden vastaajien kommenteista :-)

  VastaaPoista
 5. Tuossa blogisi sivubannerissa oleva ajatus iski kyllä itseeni kovasti. "When you feel like quitting, think about why you started". Tsemppiä, ja kiitos inspiroivasta blogista jonka vastikään löysin!

  VastaaPoista