perjantai 15. joulukuuta 2017

Ajatuksia ensi vuodesta

Minulla kummittelee nyt mielessä jo ensi vuoden (mukamas) terveellisempi ja hitaampi elämä. On vähän sellainen olo kuin olisi malttamattomana lähtökuopissa. Mietin myös tätä blogia, että onko tästä itselleni hyötyä vai voisinko aloittaa esim. Instagram-muutospäiväkirjan. Mistä olisi eniten tukea ja tsemppiä itselle? Eniten tässäkin ehkä kaipaan sitä kontaktia, keskustelua, lukijoiden ajatuksia. Mutta eihän ihmiset ehkä tällaiseen tuntemattomaan blogiin löydä ja kommenttejakin jättää harva. Projekti tuntuu yksinäiseltä.

Olen myös ajatellut ryhtyväni kuvaamaan itseni joka viikko. Suunnilleen samaan aikaan ja samassa paikassa, samoissa alusvaatteissa. Muutos ehkä motivoisi eniten?

Ideoita kellään. Miten tähän ryhtyisi ja saisi vastakaikua, mistä tukea ja apua?

Haaveilen muuten myös sellaisesta alusvaatteesta joka tukisi koko keskikroppaa. Sellainen, jolla saa itsensä haarniskamaiseen pakettiin ja voisi kokeilla vaikka hölkätä ilman että maha ja tissit paiskoo sinua miten sattuu (kivuliaasti ja rumasti). Sellainen missä olisi napakka olo liikkua. Onko olemassa? Mitä muuta innostavaa voisi alkuvuoteen hankkia? Talveen pitävät ulkoilukengät? Uusi sporttinen takki?

1 kommentti:

  1. Tuo itsensä kuvaaminen joka viikko voisi olla tosi hyvä juttu myös itselleni. Jotenkin sitä muutosta ei oikein hahmota ilman kuvia. Esim. omasta mielestäni kun oman laihdutteluni aikana kevyimmillään painoin 63 kg, olin edelleen kauhea kaljamahatankki, samanlainen kuin nyt kun paino huitelee 100 kilossa. Kuvista olisi taatusti nähnyt eron.

    Noista alusvaatteista - oletko Spanxeja kokeillut? Itselläni on niiltä parit sitä "Thinstincts" mallia, jossa on tuki koko keskikropan matkalta ja lisäksi olkaimet, jolloin ei käy niin kuin monelle tissien alle ulottuvalle mallille, että tukialusvaate rullaantuu vähitellen alaspäin pötsin päältä.

    VastaaPoista