lauantai 29. huhtikuuta 2017

Homma etenee

Moro taas!

Nyt on pidetty kaksi tapaamista PT:n kanssa ja fiilis on hyvä! Ekalla kerralla juteltiin vaan että millaista palvelua kaipaisin ja tehtiin sopimus, tokalla kerralla otettiin lähtöpaino, vyötärönmitta ja käytiin ruokavinkkejä läpi. Tätä ennen olin pitänyt rehellisesti ruokapäiväkirjaa ja olihan se kauheeta tekstiä kyllä: syömistä autossa, tietsikan edessä kiireellä töissä, aamupala kokonaan välistä ja sitten yhtäkkiä isolle lounaalle. Paino heitteli joka pvä mitä sattuu ja turvotti.

Nyt olen jo hyvän tovin onnistunut mielestäni syömisissä nappiin. Ei mitään erikoisen tiukkoja päiviä, vaan nälänhallintaa ja tasaisemmat välit. Nyt myös oli kaupasta varaa ostaa kotiin järkeviä juttuja useammaksi pväksi: raejuustoa, kananmunia, tonnikalaa, täysjyväspaghettia, kasviksia, mehukeittoa ja sokeroimatonta mysliä. Itselleni on onni, että kaikki tällainen myös maistuu ja kuulostaa hyvältä. Äsken vedin aamupalan jossa oli paistettu muna (ei suolaa), minitomaatteja, kurkkua, raejuustoa ja kaksi kalkkunanakkia. Ihan huippu aamupala! Kelpaisi koska vaan.

Painokin on jo pudonnut viikossa reilun kilon. Mutta lupasin PT:lle että en liikaa sitä kyttää kun niitä nesteen heilumisia tulee kuitenkin. Kerran viikossa ja raportointi hänelle samoin.

Tuntuu lupaavalta. Raha-asiat on helpottaneet, nukun älyttömän hyvin, olo on energinen ja innostunut. Meinasin harkita sähköpyörän hankintaa - olisi kätevä pitkää matkaa polkea ilman että se on liian vaikea homma (eli ei tule lähdettyä lainkaan). Katsotaan eteneekö se ajatus. Jos on kokemusta sähköpyöristä niin kuulisin mieluusti :)

Iloista ja kevyttä vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti