sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Pitkästä aikaa! Uusi alku...

Moikka vaan pitkästä aikaa. Lukeeko siellä joku vielä - kommentoikaa jos näin on? :)

Ihan karmean pitkä aika on edellisestä postauksesta. Paino on seilannut edelleen sen jälkeen jossain 114-120 kg:n välillä ja yläreunalla ollaan nytkin. Paha mieli siitä, mutta en voi olla tippaakaan onneton sillä olen aloittanut uudessa MAHTAVASSA työssä, rahahuolet alkaa hälventyä (vaikea kuvailla kuinka helpottavaa se on, itken onnesta ja helpotuksesta lähes päivittäin).

Nyt aion taas ryhdistäytyä ties kuinka monennen kerran ja tähdätä hyvään oloon kesäksi. Kiloista viis, mutta olo pitää saada kohdalleen jotta jaksan töissä. Työhön liittyy paljon reissaamista ja epäsäännöllisyyttä, joten haluan pitää itseni tasaisesti energisenä ja pystyä tekemään parhaani.

Eli 120kg ja alas mennään, elokuun lopulle tavoite on alle sadassa. 99,9 kg siis. 24 vkoa aikaa, alle kilon tahti viikossa. Ei mahdotonta? Vai onko mulle?

2 kommenttia:

  1. Meikäläinen ainakin lukee edelleen! Ja hienoa kuulla että sulla on elämäntilanne parantunut. Se varmasti antaa ihan uusia voimavaroja laihdutusprojektiinkin!

    VastaaPoista
  2. Minäkin seuraan tätä blogia. Tsemppiä painonpudotukseen - mutta älä pistä itseäsi liian tiukoille. Gramma kerrallaan on ihan hyvä tavoite.

    VastaaPoista