maanantai 13. maaliskuuta 2017

Liikunnan riemua (not!)

Hei vaan ja olipa kiva kuulla, että teitä siellä vielä on :)

Tuntui oudolta aloittaa pitkästä aikaa taas kirjoittaminen tänne ja joskus alkuvaiheessa pohdiskelinkin, että riittääkö mulla tähän pitkäjänteisyys. Mutta olenpa näköjään aina uskaltanut palata kuitenkin jatkamaan siitä mihin on jääty tai mihin taas palattu. Oikein naurattaa kun katson tuota sivupalkkia, aloituspaino helmikuussa 2016 120,6kg ja nyt ollaan reilun vuoden päästä taas ihan samassa! Haha. Välillä käytiin jossain jo 110 kilon luona melkein, sitten keräiltiin kaikki takaisin. Mitä kettua?

Noh. Nyt ei katsota menneeseen vaan tulevaan. Tänään kävin jo toisen kerran pelaamassa sulkapalloa tunnin verran ja hyvinhän se meni. Liikunta ei ole mulle nautinto (voiko olla jos polvien ja selän päällä keikkuu 120 kiloa painoa?) mutta sulkapallo on jotenkin hauskaa ja aika menee nopsaan. Toinen mukava olisi ne tanssilajit kuten zumba ja afro dance. Aionkin niitä nyt pitää silmällä jos sattuisi liikuntakeskuksissa sopivia aikoja.

Kiitos Plussapallolle mukavista toivotuksista! Elämäntilanteen korjaantuminen (henkisesti, ammatillisesti ja etenkin taloudellisesti) antaa ihan eri tavalla energiaa keskittyä muihin asioihin kuin selviämiseen. Eikös ne myös sano, että stressi estää painonpudotuksen kun kroppa on koko ajan jossain paniikissa? Ehkä nyt sitten helpottaa senkin osalta.

Koska olen laiska ja yksinkertainen mimmi niin ajattelin kokeilla noita Balanssi-valmisruokia töihin mukaan ja joskus kotonakin. Ravintoarvot olisi tiedossa, ne on vähäsuolaisia ja gluteenittomia. Ei ihan huonoja voi olla. Tiedän että nyt suurempaan kokkailuun minusta ei ole, joten ehkä edes siellä eineshyllyllä voi yrittää parhaansa. Myös keitot, rahkat ja marjat listalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti