torstai 4. elokuuta 2016

Pientä pudotusta

Hyvin on taas mennyt viime päivät. Aika sopivasti sellaista kevyttä ja tiukkaa, yhdistettynä pieniin määriin normaalia ruokaa. Vähän yksipuolista on töissä ja kotona eväs ollut, mutta se selkeys on nyt hyväksi. Pääpainona ollut raejuusto, mantelit, kinkku tai tonnikala ja pikkutomaatit. CB-pusseja löysin vielä, puuroja oli jäänyt ainakin (ällömakeita) joten niitäkin välipalana ollut. Samoin se Nutrilettin cruchy & salt -suklaapatukka on vakio.

Tänä aamuna oli paino 114,3 kg eli edellisestä punnituksesta -0,3kg. Olo on hyvä ja toiveikas, tällainen linja voisi nyt pysyäkin ihan pidemmän aikaa. Yhdistelmä ateriankorvikkeita, kevyitä juttuja ja normiruokaa. Puhdistavaa teetä ja vettä yritän muistaa juoda reippaasti.

Kaljamahainen lady kommentoi tuolla aiemmin sitä salaattiasiaa, että ei oikein tule kylläiseksi tai muutenkaan tykkää salaateista ja ne pitäisi sisältää kaikkea ruokaisampaa/hyvää. Mulla on aina ollut (ja on) ihan sama vika. Silloin pari vuotta sitten innostuin kovasti tekemään salaatteja, joissa oli lähinnä lohta, fetaa, avocadoa ja pähkinöitä. Ihan huippuhyvää oli, mutta painohan se oikein tuollaisella laskenut :D Itseäni ihan älyttömästä kyllästyttää salaatit, joissa on sitä isoa vihreetä riekaletta - ei maistu miltään ja hankala syödä. Siksi mun "salaatit" onko usein jotain kivempaa, kuten raejuustoa ja herkkusientä ja lihaisia juttuja. Mutta jos vaan sotkee kaikkia kylmiä aineita, niin kutsun sitä salaatiksi! Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti