perjantai 17. kesäkuuta 2016

Huonosti menee

Mikäs nyt avuksi kun paino ei tosiaan enää tipu tai jopa nousee? Syy kyllä on selvillä: epäsäännöllinen, huono syöminen, viikonloppujen juhlimiset ja CB-ruokien laiminlyönti.

Ottaa hirmuna päähän. Onneksi vielä on pudotusta kuitenkin taulussa alkuperäisestä, mutta äkkiä ne olisi kiritty tällä vauhdilla kaikki takas.

Olen kyllä edelleen syönyt töissä salaatteja, juonut paljon vettä, viiniä vain viikonloppuna jne. mutta aina sinne väleihin tulee jotain palaverisämpylää ja muuta turhaa. Alkoholi tietysti muutenkin vetää kropan jumiin ja turvottaa, viime sunnuntaina oli sellainen maailmanlopun krapula että vasta keskiviikkona oli suht normaali olo.

Tyhmää että tää on niin vaikeeta! Jos olisi vaan tasainen ja tylsä arki niin pystyisin toteuttamaan ja suunnittelemaan asioita paljon paremmin. Haluan aloittaa alusta ja olla taas 2 vkoa syömättä mitään normaalia! Voisinkohan kesällä sen tehdä?

3 kommenttia:

  1. Ei tuollainen välttämättä huonokaan ole tuollainen välikiristys. Itselläni oli myös mennyt vähän turhan rennoksi ja paino ei ollut viikkoihin laskenut ollenkaan. Päätin että olen 1+ tasolla kunnes paino menee uudelle kymmenluvulle, ja sepä tulikin saavutettua viikossa. Ja nyt on taas parempi motivaatio kun tuntuu että jotain tapahtuu.

    VastaaPoista
  2. Kyllä ottaisin itse tuon tiukemman linjan nyt käyttöön jos suinkin pystyt. Ettei vaan ole kohta kaikki takaisin.
    Kesällä voi olla helpompaa pudottaa tai sitten kun lomalla vähän höllää niin karkaa helposti käsistä.

    VastaaPoista