sunnuntai 10. tammikuuta 2016

2016! Miljoona kiloa!

Hei mitä mitä! Olenhan minä täällä vielä ja edelleen lihava, miksi en tee mitään?

Uusi vuosi, uusi into, uudet lukemat? Taasko alusta kaikki.... Huoh. Taisin hetkellisesti luovuttaa, mutta enpä luovutakaan - en jätä blogia unoholaan, en ehkä jätä itseäni samalla unholaan.

Muutamia muutoksia elämässä on tapahtunut sitten "viime näkemän", mutta sellaisia rytmiä ja tasapainoa tuovia juttuja. Elämä tuntuu nyt olevan matkalla kohti stressittömyyttä, tasapainoa, normaalia. Se on ihan huippua! Jonkun mielestä voi kuulostaa tylsältä, mutta noissa rahahuolissa, paniikissa ja kaaoksessa vuosia piehtaroineena on ihana kävellä pakkasessa kauppaan, ostaa hernekeittoa, olla kotona villasukat jalassa. Se on onnea, ihmiset, tietäkää se!

Ehkä se tarkoittaa myös sellaista mahdollisuutta pysähtyä joka välissä vähän katselemaan ikkunasta, miettimään että meneekö nyt oikein ja miltä tuntuu kropassa, onko oikeasti nälkä, onko maailmassa joku niin hullusti että pakko saada pekonia? En tiedä, mutta normaalia kohden - monessa asiassa. Se olkoon motto tälle vuodelle.

Onnea kaikille uuteen vuoteen ja jos edelleen luet tätä blogia tai satuit nyt tänne, jätä joku kommentti pliis! Haluan tietää huutelenko tyhjyyteen :)

3 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin:) Itselläkin uusi vuosi ja uudet kujeet, tarkoittaen blogissa tietenkin:) Yritän päivitellä useammin ja saada painoa pudotettua... -Laura-

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä teillekin! Kyllä tästä taas reipastutaan asian kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Lukulistalla olet :) Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista