torstai 23. lokakuuta 2014

Oma haaste!

Olen hakenut hetken mielijohteesta mukaan Fit250-haasteeseen. Sinne haettiin neljää henkeä, joten isosta määrästä tuskin tulen valituksi, mutta sain tästä idea että voisi asettaa itselleni oman haasteen.

Jäin miettimään tuota lukua 250, ja jos olettaisimme että JOKA PÄIVÄ saisin pudotettua 50-100g painoa eli 0,35-0,7 kg/viikossa, olisin 250 päivän kuluttua 12,5-25 kiloa kevyempi. Ei hullumpi juttu, kun aikaa olisi melkein 8,5 kk! Ja vaikka mielummin tietysti tuo 25 kiloa, niin sekään ei tullu pahalta hommalta, 0,7 kg/viikossahan olisi kai ihan hyvä tahti?

En tiedä miksi puhun tästä ihan kuin se olisi uusikin idea ja onpas helppoa. Mullahan on ollut keväästä asti aikaa pudottaa vaikka 10 grammaa päivässä. Noh, okei. Sen verran ehkä olen pudottanutkin koska se tekee parisen kiloa. Heh!

Mutta jos nyt oikeasti ottaisi tarkemmin seurantaan tän pudotuksen määrän, ihan päivittäin. Ja jos tapahtuu pieni nousu, niin seuraava päivä otetaan tiukemmin. Jos tulee pudotus, jatketaan samalla linjalla. Konstit voisivat olla entiset: normaalia ruokaa vähemmän, tanssia ja lenkkeilyä aikataulun rajoissa, välillä kevennystä pusseilla ja patukoilla, töihin mukaan salaattia.

Otan haasteen ensin nyt pienempänä. Katsotaan 25 pvää ensin, tavoitteena 100g/pvä. Maanantaina 17.11. pitäisi olla 2,5 kg pois, huomenna aamulla otan lähtölukeman.

Tässä vielä mun päättäväinen kiukkunaama! SAA KANNUSTAA! :D

2 kommenttia:

  1. Hei! Hienoa, kun olet uskaltautunut hakea moiseen! Minäkin aina katselen ihmisiä, jotka ovat rohkaistuneet hakemaan kyseisiin juttuihin. Itse en ole siihen kyennyt. Toivottavasti pääset! =) Ja tsemppiä sinun omaan haasteeseen tässä aluksi!!!

    http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mahtavan ja realistisen haasteen oot keksinyt:) tsemppiä kovasti!!! -Laura-

    VastaaPoista