maanantai 19. tammikuuta 2015

Täällä ollaan!

Ihanaa kun joku oli oikein kaivannut tuolla kommenteissa. Hengissä ollaan ja yllättävän hyvin fiiliksin!

Tässä on nyt tapahtunut monenlaista. Ensinnäkin joulusyömisten ja uudenvuoden ja muun jäljiltä paino vilahti välillä jopa yli 115 kg:n! KÄÄK! Sitten tuli tanssitunteja, normaaleja päiviä ja kiirettä. Seuraavaksi lukema olikin 113 kg. Huh. Olen tosi innoissani tanssijutuista ja tuntuu, että saan siitä ihan kaikkeen vähän virtaa kun on uusi juttu jota kehittää ja harrastaa. Se energia tulee liikunnan lisäksi siitä, että se on niin hauskaa ja olen siinä vissiin ihan hyvä.

Toinen uutinen on se, että firman kanssa on tultu nyt tietynlaiseen päätepisteeseen. Se on helpottava päätös, vaikka on haikeaa ja vaikeaa myöntää että loppu on nyt tullut. Loppuunmyyntiä, itkua, helpotusta ja papereiden setvimistä siis luvassa lähiviikoille...

Sellainen olo, että jotain loppuu, jotain alkaa. Stressi helpottaa ja voi taas hengittää! Se voisi olla hyvä alku myös uudelle reippaammalle elämälle, painonhallinnalle ja itseensä keskittymiselle. Viimeiset 7 vuotta olen kantanut huolta enemmän yrityksestä kuin itsestäni. Tervetuloa hyvä olo, hyvät yöunet, raskas mutta tasaisempi velanmaksu :)

Miten teillä muilla on vuosi alkanut?

1 kommentti:

  1. Täällä on alkanut vuosi kivasti :)
    Oom alkanut pienin askelin muuttamaan elämääni ja tuntuu hyvältä!
    Tsemppiä sulle myös (y)

    VastaaPoista