tiistai 27. toukokuuta 2014

Punnituspäivä ja miinusta!

Jeejee! Iloinen yllätys oli puntarilla aamusta kun tulos oli viikossa -1,0 kg! Korjasin ja päivitin sivun reunaan edistymispalkkia. Siinä oli jossain kohden minulla käynyt virhe, sillä PT:n papereissa heitti nuo edelliset sadalla grammalla. Mutta joka tapauksessa ekan punnituksen ja nyt kuukauden jälkeen eroa on -3,1 kg. Hyvä tulos minusta ja hurjaa ajatella, että näinkin leppoisalla ja helpolla tahdilla tuo olisi 10 kuukaudessa noin 30 kiloa. Tehtiin lisäksi lihaspari-treeni ja lopuksi poljin vielä crossaria. Ikävä laite! En valitse sitä ihan heti toiste. Soutulaite tai juoksumatto tai pyörä mielummin.

LISÄYS: Unohdin mainita, että rasvaprosentin mittaus kertoi, että tuosta pudotetusta määrästä 2,5 kg on rasvaa ja vyötärö oli 108 cm -> 103 cm! Jeee.
6 kommenttia:

 1. Hieno homma:) Onneks olkoon! Mäkin muuten inhosin alussa crossia mutta nykyään tykkään, mutta kyllä siinä meni yli vuosi että aloin tykkäämään :D -Laura-

  VastaaPoista
 2. Kiitti! On se kumma laite kyllä. Mulla on ihan sellainen olo että oon jotenkin väärässä (etukenossa) asennossa siinä ja tosi raskas se on myös. Ehkä itsekin siihen opin joku päivä :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut lienevät paikallaan! Todella hieno suoritus :). Suunta on oikea ja siitä on hyvä jatkaa. Minäkään en pidä crossarista, siinä asento on jotenkin tosi epämukava ja raskasta todellakin. Ehkä kyse on vain tottumattomuudesta...

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoa :) Tsemppiä hirmuisesti jatkoon :)

  VastaaPoista
 5. Hieno homma! Onnea ja tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista