torstai 1. toukokuuta 2014

Kehonkuva

Löysin erään toisen linkin kautta aika mielenkiintoisen sivuston nimeltä My Body Gallery jossa on siis kuvia tavallisten naisten vartaloista. Muokkaamattomia ja aitoja.

On itse asiassa todella mielenkiintoista käydä hakemassa omalla pituudella ja painolla kuvia, ja verrata kuinka nuo naiset näyttävät oikeastaan ihan kivoilta! Toisilla paino on vähän eri paikassa ja eri ikäisten erot näkyvät, mutta on silti tervettä huomata miten oma kehonkuva voi ollakin aika lailla pielessä. Usein naiset kuvittelevat itsensä vähintään kokoa tai kahta isommaksi kuin ovatkaan. Seuraavana tietysti hain kuvia oman pituisistani ja tavoitepainoisista! Erittäin hyvää motivaatiota. Ne noin 90 kiloiset olivat jo oikein timmin näköisiä.

Kuitenkin, yritän muistuttaa sekä itseäni että mahdollisia lukijoita siitä, että tässä muutoksessa ei nyt keskitytä ulkonäköön niinkään vaan enemmän siihen korvien väliin ja henkiseen muutokseen. Mutta ei silti voi väittää etteikö yksi suurimpia motivoijiani ole se, että voisin näyttää kivemmalta ja ostaa kivoja vaatteita! Kukapa ei haluaisi näyttää hyvältä (tai paremmalta).

2 kommenttia:

  1. Kieltämättä hyvä sivusto! Itseään on jotenkin niin kovin vaikeaa nähdä realistisesti, vaikka se koko ajan omalla kohdalla paraneekin. Tuollainen sivu sen sijaan antaa ajattelemisen aihetta - oma kokoiseni näyttävät todella hyville. Kiitos tästä linkistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja vierailusta blogissani! Oli jotenkin jännä tuo sivusto ja mietinkin että enpä ole aiemmin tähän törmännyt. Esimerkiksi sisustuspuolellahan on sellaisia sivuja, joissa ihmiset ympäri maailman voivat esitellä oikeita, aitoja kotejaa eikä aina niitä lehtien tuunattuja ja lavastettuja sisustuksia. Ja tottakai tällainen tarvitaan myös vartaloille! :) Varmasti terveellistä myös niille nuoremmille, jotka kamppailevat median antamien normien ja missimittojen kanssa. Tavalliset ihmiset kunniaan!

    VastaaPoista