tiistai 14. huhtikuuta 2015

Punnitus JEE!

Kerroinkin tuolla aiemmin, että joitakin päiviä sitten paino kipusi pääsiäis- ja menkkaturvotusten saattelemana sinne 106,6 kiloon. Niin korkealla ei ole oltu aikoihin (tai en tiedä, välissä varmaan jossain kohden oltukin). Mutta tänä aamuna sitten paino olikin 104,1 kg. Eli miinusta -2,5 kg muutamassa päivässä! Ei haittaa, ihmettelen vaan edelleen tätä heittelyä.

Tänään lähden Nutri-kaupoille. Punnitaan lisää muutaman päivän päästä, mutta tuota voisi pitää nyt nutrauskokeilun aloituspainona.

Lisään tähän päivän kuulumisia:

Migreeni vaivasi alkupäivän eikä aamupala maistunut. Myöhemmin sitten jouduin kaupungilla kiireiseen vouhotukseen ja ostin hätävaraksi nutrilett-patukan. Sellaisen söin siis noin klo 11, olkoon vaikka aamupalan osa se. Sitten myöhemmin söin vielä Nutrilett-kanakeiton joskus 13.30 eli sen rooli olkoon lounas. Nyt kotona "välipalalla" joka sisältää salaatin ja smoothie-juoman. Salaatissa kurkkua, tomaatti, fetaa, lohta ja cashew-pähkiöitä ja rypäleitä. NAM! Tuollaista salaattia voisi syödä vaikka aina, mutta onhan nuo lohet ja juustot tietysti harmillisen rasvaisia. Juomassa on turkkilaista jogurttia, omena-vanilja-mehukeittoa, banaani ja mustikoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti