perjantai 17. huhtikuuta 2015

Mietteitä heilahtelusta ja muuta

Selvittelin vähän asiaa ja voi olla, että tämä viime aikojen heilahtelu on johtunut myös migreenilääkkeestä. Pienen stressin ja valvomisen seurauksena oli useamman päivän migreeniputki, ja jouduin ottamaan tavallista enemmän lääkkeitä ja piikkiä. Tämä kyseinen lääke voi kuulemma aiheuttaa nesteen kertymistä ja turvotusta. Toivotaan, ettei tänään enää tarvitse ottaa ja jos muutenkin menisi päivä kevyesti niin olisi huomenissa aamulla kiva tarkistaa lukemaa.

Tuli tässä myöskin mieleen, että tämä blogihan on aloitettu aikalailla vuosi sitten. Ekat postaukset oli huhtikuun lopulla 2014 ja siinä myöskin alkoi keväällä se PT-suhde. Silloin kuvittelin, että sen päätteeksi (puoli vuotta, hurja aika!) olisi jo paljon saavutettu, mutta eipä ollut - eikä ole vieläkään! :) En kuitenkaan nyt ajattele sitä pahalla, vaan oikeastaan on jo aikamoinen ihme, että edelleen kirjoittelen tämän asian parissa. Tällaista pitkäjänteisyyttä ei monilla muilla elämänalueilla tunnu olevan. Varmaankin siellä on myös lukijoita, jotka seurasivat jo alkuvaiheita, kenties osa on kadonnut, on tullut uusia. Olisi kiva jos ehditte ja jaksatte jättää kommenttia, oletteko uusia vai vanhoja lukijoita.

Olin osallistunut näköjään netissä johonkin Nutrilett-haasteeseen ja sinne kun piti syöttää tietoja niin en tullutkaan huomanneeksi, että sieltä sai jonkin ilmaisen tuotepaketin. Oli kiva ylläri kun postista tuli tänään 4 kpl juomia ja 10 kpl patukoita. JES! Olin kyllä ostanut myös keittoja jo aiemmin, mutta nuo on hyvä lisä ja kulkee mukana välipaloina. Sinne haastesivulle merkataan mitkä ateriat on korvannut noilla ja sitten osallistuu johonkin arvontaan. Katsotaan muistanko merkkailla.

(Kääk, karmeeta mainostamista. Maksaisikohan Nutrilett mulle tästä jotain. Heh!)


5 kommenttia:

 1. Mä oon muutaman viikon lukenut blogiasi :) ja tykkään!

  VastaaPoista
 2. En tiedä oletko nutrannut aikaisemmin, ja millaisia kokeuksia sinulla on, mutta itselleni Nutriletit nimenomaan laukaisevat migreenin. Lääkäri epäili, että kyseessä voisi olla piilevä soija-allergia?

  VastaaPoista
 3. Kiitti kommenteista! Mä olen vuosia yrittänyt selvittää mikä mulla laukaisee migreenin, mutta en ole löytänyt yhteyttä ruoka-aineisiin. Stressi ja valvominen on pahimmat, joskus tietyt viinit. Nyt en vielä varsinaisesti aloittanut nutrausta kun tuo migreeniputki alkoi, joten toivotaan ettei niillä olisi tekemistä keskenään. Seurailen muutaman päivän asiaa. Onhan niissä toki paljon lisäaineita ja kaikkea ikävää, joten en ihmettelisi jos tekisi temppuja. Nyt on olo kuitenkin ollut jo parempi eilen ja tänä aamuna. Aiemmin olen nurtannut silloin tällöin, en muista että olisi tullut pahoja kohtauksia silloin.

  VastaaPoista
 4. Eilen löysin sattumalta blogisi ja ehdottomasti jään seuraamaan =)

  VastaaPoista