sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tasaista menoa!

Hellurei.

Onneksi pahin työsuma alkaa olla ohi ja arki pääsee nyt hieman tasaantua. Paino on pysynyt samoissa, eli 110,5 kg:n tietämillä. Nyt on kyllä hyvä fiilis asian suhteen siinä mielessä, että voimat ovat jotenkin palautuneet ja jaksaisin ehkä taas napakammin tähänkin keskittyä. Verenpainetta en ole nyt mittaillut, mutta lääkkeet varmaan auttaa sillä huimaus, päänsärky ja uupunut olo ovat alkaneet väistyä.

Syksyn kauniit ja viileät päivätkin houkuttelevat ulos ja reipastumaan. Tänään on todella pitkästä aikaa luvassa päivä jolloin ei ole MITÄÄN sovittua, luvattua tai pakollista. Aion siis katsella töllöä, pestä vähän pyykkiä, selvitellä vaatekaappia ja käydä ulkona koiran ja miehen kanssa. Jos tällaisia päiviä olisi enemmän, olisin todennäköisesti hieman rennompi ja onnellisempi ihminen. Pitää siis raivata aikaa itselle nykyistä enemmän. Työpaniikin keskellä se vaan ei ole niin helppoa kun pitäisi olla asioita tehtynä ja tekemässä, eikä lähteä jonnekin rentoilemaan :/

Tässä vielä netistä poimittu upea syksykuva. Värikästä päivää kaikille!

1 kommentti:

 1. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista