torstai 9. lokakuuta 2014

Tarkistuspunnitus

Kuten edellisessä viestissäni urputin, oli paino parissa päivässä pompannut viime punnituksissa 110g tienoilta 112,7 kiloon. Nyt päätin rohkaistua ottamaan taas välilukeman ja näytti 110,5kg. JES!

En tiedä miksi juhlin moisia lukuja kun keväästä lähtien ollut aikaa tiputtaa vaikka mitä, ja lopputulos on pari-kolme hassua kiloa, mutta on sekin parempi kuin lyödä ihan läskiksi (kirjaimellisesti!).

Ihanasti kommentoikin anonyymi tuota edellistä kirjoitustani, että stressi ja sen aiheuttamat asiat elimistössä ovat laihduttajalle paha vihollinen. Sehän tässä harmittaa ja rassaa kun stressille ei oikein nyt voi mitään enkä ole kovin tyytyväinen siihen lääkemäärään, joka määrättiin mutta toisaalta annan itselleni nyt luvan hoitaa työjutut rauhallisesti pois ja keskityn tähän laihduttamiseen hieman myöhemmin. Sillä välin yritän pitää painon tässä paikkeilla, jotta muutaman viikon päästä on helpompi jatkaa jos/kun voimat ja energia palautuvat.

Tiedän toisaalta, että pienikin pudotus antaisi taas virtaa ja intoa kaikkeen, joten en panisi pahakseni jos näin kävisi. Olen jopa harkinnut syyspaastoa, en painonpudotuksen vaan sen puhdistavan ja energiaa antavan fiiliksen takia. Saisin ikään kuin luonnollisen piristysruiskeen! Paastosta voi olla montaa mieltä, mutta itselläni se on aina toiminut juuri tuossa mielessä. Laitan harkintaan. Nyt toisaalta kaikki ylimääräinen touhuaminen ja miettiminen pitää jättää pois ja keskittä purkamaan työsuma, loppuajan keskityn rentoutumiseen - lukemista ja syysilmaa!

1 kommentti:

  1. Noniin, lopputulos oli sitten hyvä! Väsymys ja stressi vaikeuttaa painonhallintaa ihan vaan perus ruokajuttujen kautta, mutta myös turvotusta yms. Samoin unettomuus!

    VastaaPoista