perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kesäkuun suunnitelma

Hola!

Uskaltauduin kuitenkin vaakaan tuossa pari pvää sitten ja paino oli noussut järkyttävät 2,5 kg! En tiedä miten se on mahdollista, paitsi tietysti syömällä :D Lisäksi lihakset jumissa rajusta liikunnasta (olin tanssikurssilla), kierto sopivassa vaiheessa, kuuma keli kerää nestettä... Jotain kaikkea sellaista ehkä?

Nyt otin normaalisti ja ehkä vähän tiukemminkin pari pvää ja oli heti 1,3 kiloa kadonnut tuosta turvotuksesta ja ollaan kohta taas raiteella takaisin. Mutta kyllähän tämä alkaa näyttää nyt jatkuvalta tökkimiseltä ja lipsumiselta...

Tavoite olisi päästä kesäkuun aikana alle 110 kilon. Nyt paino on siis 114 kilon tietämillä. Jos tsemppaisin tiukaista 1+ -tasolla vaikka arkisin niin voisi antaa potkua tähän tahtiin, mutta pelkään sitten toisaalta taas niitä lipsumisia jos/kun tuota tasoa on vaikea noudattaa ainaisten juhlien ja menojen takia (nytkin kesän viikonloput jo täynnä). Ja lipsumisesta tulee harmitus, sitten iskee se hanskat tiskiin -moodi.

Mutta en luovuta! En. Enhän?

3 kommenttia:

 1. Ifeel you.Miten tuo voikaan olla noin vaikeaa? Täällä ihan sama,kun alkaa lipsumaan niin sitten lipsuu.
  Ja ärsyttää lukea miten toiset onnistuu vaikka toki iloitsee heidän puolestaan.
  Itse en ole elämääni tyytyväinen läskien kanssa,joku varmaan on. Vaikka ylipainoa ollut aina eikä ole hetkessä tullut niin silti unelmoi elämästä hoikkana ( tai ainakin normaalipainoisena).
  Voi kun se joku päivä olisi niin!!!

  VastaaPoista
 2. Mulla alkanut vähän sama juttu. Yhden kerran kun annoin periksi ja repsahdin silloin siihen ryyppäämiseen ja ahmimiseen, niin sen jälkeen on ollut vähän turhan rento linja dieetin suhteen, eikä paino ole laskenut. Enkä yhtään tiedä miten saisin itseäni taas niskasta kiinni.

  VastaaPoista
 3. Ei ole helppoa ei. Onneksi kuitenkin löytyy myös niitä hyviä asioita mistä voi nauttia ja välillä unohtaa ne läskit.
  Mutta olishan se kivaa kun ei elämä menisi voivotellessa,se vaan on niin vaikeaa.
  Välillä kyllä helppoa mutta repsahdus vaan niin yleistä.

  VastaaPoista