sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kesä kesä kesä!

Heippa taas!

Lukija kyselikin tuolla edellisen postaukseni kommenteissa, että miten on sujunut. Kiva tietää, että siellä teitä lukijoita kiinnostaa ja joku edes lukee! :D

Hyvin on ihan mennyt. Ei pudotuksia nyt ainakaan viikkoon, koska oli reissussa viime viikonloppuna ja voin kertoa että söin ja join ihanasti! Hyvä reissu oli, ja tasoitteluun meni koko viikon alku. Helposti pienestä krapulasta johtuen jää syöminen päälle, mutta nyt sain ihan kivasti pidettyä kevennyspäiviä välissä. Töissä söin Cambridge-bolognesea parina päivänä ja yritin muistaa veden juomisen. Olin TOSI iloisesti yllättynyt kun uskaltauduin vaakaan näistä reissuista ja menkoista ja grillauksista huolimatta ja paino ei ollut noussut yhtään! Jes. Eli ihan kuin olisin löytänyt jonkun tasapainon salaisuuden, että voin oikeasti tehdä kivojakin asioita ja nauttia kesästä, eikä se tarkoita sitä että heti oltaisiin taas lähtöruudussa.

Tänään olen touhuillut kotona ja aamupalaksi tein kananmuna-vihannes-tomaatti-mauste-salaattihommelin jossa oli myös makkaran palasia. Loppuosan söin nyt lounaaksi reilun veden kera. Vähän tuntuu jopa karppaukselta nämä mun "normaalit" ruoat kun en välitä leivästä, perunasta tai makeista juurikaan. Ihan hyvä ehkä? Välissä CB-ruokia, loppuaika kasvista ja lihaa/kalaa/makkaraa :) Kyllä niillä kesän läpi mennään!

Kokonaispudotus on nyt siellä 7-8 kilon välissä. Haluaisin ottaa vähän tiukemmin joitakin päiviä että saisi taas pienen spurtin. Antaisi virtaa kesää kohden. Tavoiteaikatauluna pidän elokuuta, sillä silloin mulla on synttärit ja yhdet muutkin juhlat. Olisi hyvin tässä reilu 2 kk aikaa - voisinkohan olla silloin alle satasessa?

3 kommenttia:

 1. Täälläkin lueskellaan juttujasi :) Mukavalta elämältä kuulostaa tuo, että on tasapaino tavallisen elämän ja Cambridgen välillä. Itselläni vähän tiukempaa, jos haluaa että yhtään lähtee painoa, mikä johtunee siitä että tavoitepainoon on enää viitisen kiloa matkaa.

  VastaaPoista
 2. Seurataan,seurataan.
  Itse vaan en raaskisi maksaa valmentajalle ja ostaa kalliita pusseja jos ei putoaisi reippaammin.
  Mutta jokainenhan tekee omalla tyylillään ja jos tää hidas nyt kuitenkin toimii niin mikäs siinä.
  Aina hyvä jos ei kuitenkaan nouse herkutteluista huolimatta.

  VastaaPoista
 3. On totta tuokin, että mistä sitä maksaa jos paino ei putoa, mutta mietin välillä että on hullumpaankin rahaa tullut laitettua ja kontakti valmentajaan & pusseihin pitäää jonkinlaisen kurin kuitenkin päällä. Katsotaan miten seuraavalla kerralla, nyt oon painottanut pusseja ja vedenjuontia taas enemmän :)

  VastaaPoista