keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Helmikuu ja aurinko!

Täällä jälleen :) Painoasioissa en ole kummemmin edennyt, mutta nyt kun tuo kevään aurinko tuo selvästi lisää energiaa kroppaan, voisi olla hyvä hetki taas miettiä asioita.

Alkuvuosi on ollut aikamoista vuoristorataa tunteiden kanssa. Liittyen tietenkin taas tähän yritykseeni ja sen tilanteeseen. Olen aina tiennyt, että ison ja surkean lopettamispäätöksen tekeminen tulee olemaan iso asia, mutta en ajatellut sen olevan ihan näin haikeaa - ja samalla helppoa! Taakka kevenee hartioilta koko ajan, hankalat asiakkaat voi lähettää hyvillä mieli eteenpäin, sanoa että tuossa on ovi ja minä tulen kohta perästä viimeisen kerran. Surullistakin siis toisaalta, mutta mieletön määrä uusia suunnitelmia on jo taskussa, kunhan tässä saa selviteltyä vielä varastoa ja paperihommia. Viimeistään maalis-huhtikuun taitteessa pidän LOMAN! Huh. Jos pitäisi kaikki 7 vuoden aikana kertyneet lomat pois ja maksaisin jopa jotain mystisiä lomarahoja niin olisin pitkään vapaa ja rikas nainen :D Noh, semmoiseen ei kellään yrittäjällä ole varaa kun siitä tekemisestä ne rahat tulee, ei lomailusta.

Mutta nyt on jotenkin katse siellä keväässä ja olo innokas. Tanssijutut ovat aika kivasti nyt pitänee myös kiireisenä, tällä hetkellä vedän tanssia 10 kertaa kuussa. Aika paljon siis, kilot eivät vaan tipu. Minulla on siihen selitys: Jos tanssii 2-3 kertaa viikossa sopivan hien pintaan ja sitten lopun viikkoa syö kuin pieni ja iloinen possu, ei lopputulos voi olla miinusta. Heh! Onneksi tuo tanssi tekee muutakin kuin vie kaloreita. Se antaa iloa ja itsevarmuutta, kohottaa vähän kuntoa ja saan siitä rahaakin. Ei huono diili siis.

Keväisellä mielellä, tänään ja huomenna taas tanssitaan! Shake it shake it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti